RIT tillater fire ubesvarte mål i tap for Canisius

RIT senior spiss Jake Hamacher noterte et mål og en assist, men det var vert Canisius som tjente en 5-2 seier over Tigers i Atlantic Hockey-aksjonen, fredag, på LECOM Harborcenter.

Boksscore

HVORDAN DET SKJEDDE

De seks første målene i kampen var alle power-play-tellinger, mens Canisius slo en korthendt opptelling for å avslutte natten.

Canisius åpnet scoringen med 14:55 igjen av første periode før RIT svarte med et par mål i løpet av de neste 10 minuttene.

Hamacher satte opp juniorspissen Elijah Gonsalves for sin første for sesongen med 7:53 på klokken før han noterte årets første av en assist fra seniorspissen Will Calverley med 5:36 igjen av perioden.

Canisius scoret 19 sekunder ut i andre periode og igjen ni minutter senere for å ta en 3-2 ledelse det ville føre inn i den tredje.

Jackson Decker scoret sitt andre mål i kampen 1:15 inn i tredje periode for å presse Golden Griffins til en 4-2 ledelse før Keaton Mastrodonato avsluttet scoringen med 1:18 igjen av reguleringen.

SPILLNOTAKTER

Canisius avsluttet natten 4-for-6 på power play, mens RIT konverterte 2-av-7 forsøk.

RIT-straffemordet kom inn på natten rangert som 14. nasjonalt (87,2), og drepte 34 av 39 mann-down-muligheter denne sesongen.

RIT hadde ikke tillatt fire power play-mål i en kamp siden gjestende Robert Morris gikk 4-mot-6 i en 6-5-seier 8. oktober 2016.

RIT juniormålvakt Kolby Matthews avsluttet med 20 redninger, mens RIT skjøt ut Canisius, 26-25.

HVA BLIR DET NESTE

RIT møter Canisius på baksiden av en helgeserie lørdag 13. november klokken 16:05. i Buffalo.