RIT beseirer Air Force, 5-3; tar tredjeseed til Atlantic Hockey Tournament

RIT-seniorforsvareren Chris McKay (Edmonton, Alberta/Sherwood Park Crusaders) brøt uavgjort 3-3 med 2:39 igjen i reguleringen da Tigers vant en 5-3 seier over tilreisende Air Force, lørdag, i Atlantic Hockey-aksjon.

Sammen med AICs 4-1 seier over Army i nattens andre aksjon, rykket RIT (19-13-4, 15-9-4 AHA) opp til tredje seed for Atlantic Hockey Tournament og vil være vert for en best-av-tre serie mot en motstander som skal avgjøres 13.-15. mars.

RIT menn

Air Force kom på tavla i sluttminuttet av første periode. Freshman-spissen Willie Reim tok en feed fra den ferske forsvarsmannen Brandon Koch på et rush på høyresiden og scoret mellom Tiger juniormålvakt Ian Andriano (Barrie, Ontario/Ottawa Jr. Senators) puter med 57,5 ​​på klokken.

RIT tok en 2-1-ledelse med et par scoringer i første omgang i andre periode. Andre spiss Will Calverley (Scarborough, Ontario/Chilliwack Chiefs) tok en feed fra andre spiss Kobe Walker (Lloydminster, Alberta/Lloydminster Bobcats) i venstre runde og slo et mål fra bunnen av tverrliggeren med 15:30 på klokka. Bare 1:32 senere sendte seniorforsvareren Adam Brubacher (Elmira, Ontario/Powell River Kings) en lang feed ut av Tiger-sonen til seniorspissen Ryan Kruper (Sherwood Park, Alberta/Sherwood Park Crusaders) nedover høyrevingen, som snappet et håndleddsskudd i øvre venstre hjørne av Falcon-målet.