RIT faller på Canisius, 4-1

RIT juniorspiss Elijah Gonsalves scoret et powerplay-mål i tredje periode, men det var Canisius som vant en 4-1-seier lørdag kveld i Atlantic Hockey-spillet.

Lagstatistikk

HVORDAN DET SKJEDDE

Canisius scoret et korthendt mål for å bryte et poengløst uavgjort resultat med 12:25 igjen av andre periode.

The Golden Griffins sparket i gang et tremålsløp i tredje periode med et powerplay med 9:36 på klokken og noterte et jevnt mål 1:26 senere.

Canisius tok en 4-0 ledelse med 1:49 igjen av reguleringen, før Gonsalves brøt shutouten med 22,5 sekunder igjen av kampen.

SPILLNOTAKTER

Gonsalves noterte sin andre kamp på rad med et powerplay-mål etter også å ha scoret et mål for å gå sammen med en assist i fredagskveldens 5-2-bakslag med verten Golden Griffins.

Etter kun å ha scoret ett powerplay-mål i de åtte første kampene, har RIT scoret minst ett i de fire siste kampene, inkludert to i fredagens kamp.

RIT juniormålvakt Kolby Matthews ble kreditert med 29 redninger da Canisius skjøt RIT, 33-29.

HVA BLIR DET NESTE

RIT arrangerer Holy Cross neste fredag ​​og lørdag (19.-20. november) for et Atlantic Hockey-sett. Faceoffs er satt til 19:05. og henholdsvis 17.05.