RIT herrehockey faller på Mercyhurst, 6-2

RIT andre angripere Elijah Gonsalves (Scarborough, Ontario) og Caleb Moretz (Fairbanks, Alaska) scoret hvert sitt mål i første periode, men det var vert Mercyhurst som kom tilbake for 6-2-seieren lørdag.

HVORDAN DET SKJEDDE

RIT kom på brettet med 8:31 på klokken. Senior spiss Jake Hamacher (Corona, California) matet Gonsalves i venstre runde for et mål for å åpne scoringen.

Mercyhurst utlignet kampen etter et rydningsforsøk av Tiger seniormålvakt Logan Drackett (Calgary, Alberta) bak RIT-nettet spratt av glasset inn i Tiger-sporet for en enkel avslutning av juniorsenteret Geoff Kitt med 6:43 på klokken.

RIT tok igjen ledelsen med 3:11 igjen i perioden etter at Mercyhurst ble plystret for en fem-minutters ansiktsmaske-major. Moretz avsluttet en retur i sporet etter et Hamacher-skudd for å konvertere power-play-forsøket.

Mercyhurst tok igjen ledelsen med et par mål i andre periode. Andre spiss Jonathan Bendorf vippet en puck forbi Drackett sekunder etter at et RIT-powerplay endte med 7:30 på klokken før nybegynneren Noah Kane fant nettet med 19 sekunder igjen til ledelsen 3-2.

Mercyhurst la til tre mål i tredje periode for å sette kampen utenfor rekkevidde.