Rochester Red Wings blåser seks løps ledelse i tap mot Scranton/Wilkes-Barre

Scranton/Wilkes-Barre scoret tre løp i den 8. omgangen og samlet seg for en 11-9 seier over Rochester lørdag kveld på PNC Field.

Red Wings (43-66) ledet 5-0 i 1. omgang, 8-2 i 3. omgang og 9-8 i bunnen av 8. men klarte ikke å holde på og tapte for den 11. strake kampen. Wings har ikke vunnet på sine siste 13 kamper, sist seier 27. august. Laget tapte 28. august og endte opp med uavgjort 29. august i en regn-forkortet kamp.

Rochester scoret fire forskjellige måter i en åpningsinngang med fem løp. Raudy Read ble truffet av en pitch med basene fulle, Tres Barrera gikk med sekkene fulle, Derek Dietrich nådde på catcherens interferens, og Jecksson Flores leverte en to-runs singel til 5-0 før Scranton/Wilkes-Barre kom til flaggermus.

To battere i bunnen av 1. ble det 5-2 etter at Chris Gittens slo en to-løps homer.

Victor Robles leverte sin andre dobbel i kampen i den tredje for å kjøre i et løp, og Jake Nolls 26. doble for sesongen ga to løp til da Red Wings ledet 8-2.

RailRiders scoret fem løp i 4. da Armando Alvarez doblet hjem to og Estevan Florial slo en homer med tre løp og gjorde 8-7. Rob Brantly homerde en omgang senere og utlignet til 8-8.

Mike Ford ledet av den 6. med en solo-homer da Wings tok tilbake ledelsen på 9-8.

Andrew Lee (0-1) tok over i den 8. og gikk Greg Allen for å starte omgangen. Allen stjal andre base og scoret for å utligne kampen på Cristian Perez sin dobbel. Florial fulgte med en bunt-singel som satte løpere på hjørnene uten at noen var ute. Gitten slo til med å flytte Florial til andreplass og Lee slo ut Ryan LaMarre for andre ut. Brantly leverte deretter klarsignalet med singelen med to løp for å gi Scranton/Wilkes-Barre sin første ledelse for natten.

Red Wings og RailRiders avslutter serien med seks kamper søndag ettermiddag klokken 13:05. Rochester vender hjem for en seks-dagers, syv-kamps serie mot Buffalo tirsdag 14. september. Bare 11 flere hjemmedatoer gjenstår i 2021.