Rochester Red Wings fullfører dobbelthodet sweep av Buffalo

Corban Josephs uavgjorte homer i den sjette omgangen sendte Red Wings til en lørdagsrunde av Buffalo Bisons på Frontier Field.

Med nightcap uavgjort, 3-3, snudde Joseph på den første banen han så for å gi Wings ledelsen 4-3. Gabe Klobosits lot back-to-back singler starte toppen av den syvende før han trakk de neste tre slagerne for å avslutte spillet.

Daniel Palkas to-løpsdobbel i den første omgangen ga hjemmelaget en første omgang på tre løp.

The Wings (25-33) tok åpningen, 7-3.

Game One ble startet på nytt i toppen av tredje omgang med Wings som ledet 2-1.

Rochester utvidet ledelsen til 4-1 i den fjerde på grunn av en to-run-feil av Bisons shortstop. Med løpere på andre og tredje og innfeltet trukket inn, slo Cody Wilson en dribler til kort. Kevin Vicunas kast hjem ble tatt av bøffelfangeren, slik at begge løperne kunne score.

Jake Noll slo sin andre homer i kampen en omgang senere for å utvide ledelsen til 5-1.

The Wings kan vinne serien med seier søndag ettermiddag i finalen.