Rochester Red Wings snapper fem kampers tapsrekke med 5-3 seier over Worcester

hvor mye koster en benprotese

Carter Kiebooms klarsignal på hjemmebane og Cody Wilsons store slam-sparende fangst drev Red Wings til en 5-3 seier over Worcester Red Sox onsdag ettermiddag på Frontier Field.

Seieren snapper Wings (16-28) fem-kamps tapsrekke.

Kampen snudde på toppen av den åttende omgangen da Wilson nådde over venstre feltgjerde for å ta unna en grand slam fra Jett Bandy. På stykket kom Jeter Downs opp fra tredjeplass for å score det utligningsløpet.

Etter at Dakota Bacus slapp unna ytterligere problemer i omgangen, ledet Kieboom fra bunnen av omgangen med klarsignalet.

enkleste sporten å satse på

Luis Garcia slo sin fjerde home-off på 22 kamper denne sesongen for å gi Wings en 1-0 ledelse.

En Jake Noll RBI infield-singel sørget for 2-0 Rochester etter fire omganger. Kiebooms dobbel i den femte omgangen ga Wings ledelsen 3-1 de ville føre til den åttende omgangen.

Kamp tre i serien med seks kamper er torsdag kveld klokken 07.05 fra Frontier Field.