Nedenfor er resultatene av Seneca Falls Little League baseball- og softball-kamper for uken 7. – 13. mai 2017 som rapportert av ledere for Major and Minor Division av baseball og softball. Hvis du ikke ser et spill du ser etter, ber du treneren din om å rapportere det sammen med alle fremtidige kamper.

10 FL Kristent Fellesskap
vs.
0 Stevers garasje

Vinnende lags høydepunkter:
Morgan Major slo fem sterke omganger og tjente seieren. Han tillot ett treff av de seksten slagerne han møtte. Han tillot ingen løp og slo ut elleve. Morgan la til en dobbel som ga tre løp. Forsvaret var utmerket til støtte for pitcheren deres. Etter å ha gitt opp et treff, ble løperen kastet ut på andre etter et sterkt kast fra catcher, Blake Petrocci. Petrocci gikk 1-3 og scoret to løp. Damian Crumpler gikk 1-2. Jason Breese scoret spillets sluttløp.

Andre laghøydepunkter:
Ethan Hillmire slo ut sju slagere. Inkludert å slå ut på siden i første omgang. Nick Virgo gikk 1-2.

15 BonaDent Dental Lab
Lauren McDermott slo 4 omganger for Bonadent. Grace Lando, Faith Rhinehart, Kelly Kohberger og Lauren McDermott hadde alle hits. Alex Ferrara hadde en RBI.

2 Waterloo Diamondbacks

DJ Bruni og Will Korzeniewski kom sammen for en no-hitter over 6 omganger. Will K. avsluttet med to hits, Jordan VanDoren, Bordy Herron og DJ Bruni hadde hver sin hit.

Nolan Sylwka og L.T. Siblosky kombinerte for en flott pitchingprestasjon.

Dato for spill: 5/10/2017

Poengsum:
10 Stevers garasje
vs.
0 Waterloo Yankees

Max Santana ledet Stevers med en fullstendig kampavslutning og 3 treff. Jake Prayne hadde et hjemmeløp i parken, Nick Virgo
og Lucas Stevers hadde multi-hit-spill.

Ayden Linehan ledet Yankees på haugen. Nathan Hennigan hadde en dobbel.

Spilledato: 05.11.17

bakenden hvor mye skal jeg nøye meg med

Poengsum:
6 Waterloo-beholder
vs.
15 McDonalds

McDonalds kom svingende ut torsdag kveld. De fikk 17 treff og scoret 15 løp. Braeden Cimineri og Alan Plummer gikk begge til 3-3 og scoret tre løp. Mason Blackburn gikk til 2-3 og scoret et løp. Isaac Smith leverte en dobbel med tre løp i den 5.

Matt Bogart ledet Waterloo Container med et treløp inne i parkens hjemmeløp i første omgang. Riley King gikk 2-2 og scoret to løp. Nick Burgdorf og Logan Crowl scoret også løp for Waterloo Container.

Spilledato: 13.05.2017
Spilletid: 02:00

Poengsum:
15 generasjoner Bank
vs.
2 Waterloo Crimson Tide
Natalie Petrocci og Hannah Trickler scoret 3 løp for å lede Generations Bank til en 15-2 seier. Trickler beltete også to dobler. Eden Prayne og Kyah Lajewski spilte også to løp.

3 Waterloo-beholder

Little Italy ble ledet av Ethan King, Griffin Hilimire, Aiden Levis og Alessio Cambareri med to treff pr.

Flott innsats av Waterloo Container for å holde den tett.

Spilletid: 20:00

Poengsum:
vs.
13 It's A Wonderful Run 5K

Brody Herron ledet angrepet med 3 treff inkludert 2 tripler og slo 4 målløse omganger. DJ Bruni la til 3 treff og Luke Spinner la til 2 treff. Dominick Pistor scoret to ganger for Wonderful Run.

Jake Prayne slo en dobbel og Nick Virgo la til et treff for Stevers Garage.