Skaneateles' fotballsesong avsluttes med tap for Chenango Forks

Foto Via: Justin Ritzel

Hele sesongen hadde Skaneateles-fotballlaget regnet med at deres raske angrep ville overvelde motstanden, som fungerte ganske bra under et ubeseiret løp til seksjon III klasse C-mesterskapet.

Men det var Lakers som ble overveldet lørdag i den regionale finalen på Vestals Dick Hoover Stadium da den langvarige seksjon IV-kraften Chenango Forks scoret på sine fem første besittelser og vant 41-28.

Disse to hadde en helt ny historie – nemlig den regionale finalen i 2018 på Cicero-North Syracuses Bragman Stadium som Patrick Hackler vant for Lakers med en touchdown på spillets siste spill.

Og det tok ikke lang tid før Skaneateles fant seg selv etter Forks igjen. James Musso kastet et avskjæring på Lakers åpningsbesittelse, som Blue Devils, med et kort felt, gjorde om til poeng da Jay Haqq fant målsonen fem minutter ut i kampen.

Ute av stand til å svare umiddelbart, så Skaneateles på mens Forks satte sammen en ny scoring som Haqq igjen avsluttet, og hans tre-yard touchdown ga Blue Devils en 14-0-kant.

Rett før det første kvarteret sluttet, koblet Musso seg til Cody Nesbitt på en nøkkelomstilling på fjerde-ned-og-15, og satte opp det samme paret på en 15-yards scoringspasning som reduserte Lakers-underskuddet til 14-7. periode.

Det tok bare to spill fra scrimmage for Blue Devils å gjenopprette marginen, Haqq brente igjen Skaneateles-forsvaret da han løp 40 yards for sin tredje TD på ettermiddagen.

Et fjerde Blue Devils-kjør, ettersom omgangen ble avsluttet, resulterte i nok et touchdown fra Haaq, hans fjerde scoring med 12 sekunder igjen av omgangen og gjorde 28-7 til pause.

Riktignok hadde Skaneateles ligget bak i to av sine tre seksjonssluttspillkamper, og samlet seg for å slå Canastota og Cazenovia, men å samle seg her ville kreve at forsvaret gjorde noen form for stopp.

Forks forble imidlertid ustoppelige, og brant opp de første fem pluss-minuttene av tredje kvartal på en ny kjøretur da den nådde Lakers-en før Zander Arnold konverterte.

Det tok et par konverteringer fra fjerde ned for Skaneateles å sette sammen et drive sent i perioden som Nesbitt avsluttet med et 16-yards sveip til målsonen.

Først i fjerde kvarter gjorde Lakers endelig en defensiv stopp, og det førte til et drive som Musso begrenset med en svingpasning som Nesbitt snudde til sin tredje TD og kuttet Forks margin til 34-21 med sju minutter igjen.

Det ga fortsatt tid til å fullføre rallyet, men Forks la kampen unna med nok et solid driv som Haaq avsluttet med sin femte TD, en 15-yard dash med 3:26 igjen, selv om Lakers ville legge til en score i siste liten.

Skaneateles avsluttet sesongen med en rekord på 9-1.