Syracuse menns lacrosse stormer tilbake for å slå Army

Da han løp til Syracuse-sidelinjen, ble Jamie Trimboli mobbet av lagkamerater. Etter high-fives til spillere og trenere tok Trimboli av seg hjelmen og sprayet vann inn i håret.

SU-senior midtbanespilleren hadde nettopp scoret sitt fjerde mål i kampen, og tredje mål på fem minutter, for å bringe de oransje tilbake fra et underskudd på 5-2.

Trimbolis tre strake scoringer tidlig i andre omgang brakte SU tilbake i kampen, og hans femte mål ga Syracuse sin første ledelse. Etter å ha satt opp sin laveste offensive effekt av noen halvår denne sesongen gjennom de to første kvartalene, slo Syracuse tilbake på skuldrene til Trimboli. Andre omgangsjusteringer tillot nr. 5 Orange (3-0) å åpne plass i midten av feltet og overvinne et kvelende forsvar for hæren for å beseire nr. 9 Black Knights (3-2), 9-7 i Carrier Dome Søndag ettermiddag.

FORHÅNDSVISNING:

Army og Syracuse møtes i Oranges tredje kamp for sesongen for sjette år på rad på søndag. Denne gangen er det en kamp mellom topp ti motstandere, da en 3-0 start presset Black Knights opp til nr. 7 før de kommer til Dome for å ta imot nr. 5 Syracuse. Tidligere denne uken ble Army opprørt av Marist, 17-9, og påfølgende tap kan føre til at Black Knights stuper nedover rangeringen.

Her er hva du bør vite om Army før søndagens kamp.

Sist gang de spilte: Det siste oppgjøret mellom Army og Syracuse var nesten nøyaktig et år siden. Den 24. februar 2019 snek de oransje seg forbi Black Knights, 10-8, bak et balansert offensivt angrep. Siden de uteksaminerte angrepsmennene Bradley Voigt og Nate Solomon kom sammen for tre mål mens Drake Porter gjorde 16 redninger - uavgjort på toppen av karrieren. Nick Mellen holdt hærens ledende målscorer, Brendan Nichtern, til bare ett mål mens Jakob Phaup vant 15 av 18 face-offs.

Alle tiders serier: Hæren leder, 40-26