Syracuse Mets slo Rochester Red Wings 2-1 for andre natt på rad

I det som var en annen lavscorende kamp mellom Thruway Cup-rivalene, kom Syracuse Mets ut på topp med en 2-1 seier over Rochester Red Wings lørdag kveld på Frontier Field. Etter å ha signert en mindre ligaavtale med Mets på lørdag, startet Zack Godley kampen og debuterte i Syracuse. Veteranen høyrehendte kastet tre og en tredjedel innings, og tillot ett løp på ett treff mens han gikk fem og slo ut fire.

Syracuse (29-52) tok hjem kampens første løp i toppen av tredje omgang. Med ingen på basen slo Wilfredo Tovar en singel med to ut. Patrick Mazeika fulgte med en dobbel til høyre hjørne som scoret Tovar fra første base og ga Mets en 1-0 ledelse.

Rochester (32-46) svarte i bunnen av den tredje. Jecksson Flores og Sterling Sharpe ledet av rammen med gange. Etter at Ali Castillo slo ut, gikk Godley med Keibert Ruiz for å belaste basene med en ut. Jake Noll fulgte etter med et offer for å score Flores og utligne kampen, 1-1.

hvor mye er en nascar-bil verdt

I toppen av den fjerde slo Godley en singel i et forsøk på å starte et nytt to-out-rally. Mark Payton ble deretter kastet, og Travis Blankenhorn nådde etter en feil av den første baseman Derek Dietrich som lastet basene. Tovar spratt imidlertid ut for tredje ut.

På toppen av den sjette ledet Chance Sisco omgangen med en singel, og Orlando Calixte fulgte etter med walk for å sette løpere på første og andre plass. Akeem Bostick fløy deretter ut til høyre felt, slik at Sisco kunne merke seg og flytte til tredje. Med løpere på hjørnene og én ute, slo Mark Payton en offerflue for å score Sisco og gi Syracuse en 2-1 ledelse.

Da han kom ut av bullpen, gikk Akeem Bostick opp for Syracuse, og leverte tre og to tredjedeler treffløse, shutout-omganger, og tillot bare ett gange mens han slo ut to battere.

hvordan være en blackjack-dealer

Syracuse-relieveren Tom Hackimer slo den åttende for Mets og leverte en poengløs omgang, hans tredje målløse ramme på rad for å starte Mets-karrieren.

beste kratom for energi reddit

Med Syracuse fortsatt ledet 2-1 til bunnen av den niende, kom Bradley Roney ut av bullpen og leverte en 1-2-3 omgang for sin fjerde redning for sesongen.

Mets og Red Wings returnerer til Frontier Field søndag ettermiddag for seriefinalen. Høyrehendte Jesús Reyes starter for Syracuse mot Rochester venstrehendte Ben Braymer. Første pitch er satt til 13:05.