Syracuse Mets slo Scranton/Wilkes-Barre RailRiders, 5-1

Syracuse Mets vant sin siste landeveiskamp i 2021-sesongen med en 5-1 seier over Scranton/Wilkes-Barre RailRiders søndag ettermiddag på PNC Field. Etter å ha startet sesongserien 1-12 mot RailRiders, gikk Mets 10-5 i sine siste 15 kamper mot RailRiders i 2021, inkludert å vinne tre av fem kamper i denne finaleserien.

Scranton/Wilkes-Barre (70-52) scoret kampens første løp i bunnen av den første omgangen. Med ett ut slo Oswaldo Cabrera et hjemmeløp alene over høyrefeltets vegg for å gi RailRiders en 1-0 ledelse. Homeren var Cabreras tredje lange ball på fem Triple-A-kamper med RailRiders.

Det løpet var det eneste tillatt av Syracuse startende pitcher Jerad Eickhoff. 31-åringen slo fem omganger, tillot fire treff, ett løp og slo ut seks slag. Eickhoff var den vinnende pitcheren og har nå en rekord på 9-2 på haugen for Syracuse i 2021.

Syracuse (50-71-1) utlignet kampen i toppen av den andre. Chance Sisco startet med et gå, og Cheslor Cuthbert slo enkelt for å sette løpere på første og andre base. Drew Jackson slo deretter inn en feltspillers valg der Sisco avanserte til tredje og Jackson var trygg først, men Cuthbert var ute på andre base. Mason Williams fulgte med en groundout til andre base, men Sisco scoret fra tredje base på spillet for å sette kampen opp, 1-1.

Mets tok ledelsen i den tredje. Med én ut slo Mark Vientos singel. Khalil Lee fulgte etter med en dobbel til veggen på høyre midtbane som scoret Vientos for å gi Mets en 2-1 fordel.

Syracuse utvidet kanten i den femte. Med ett ut slo Travis Blankenhorn singel, og Vientos gikk, og satte løpere på første og andre base. To battere senere, med to outs, lanserte Brandon Drury et tre-løps-homerun over venstrefeltveggen for å gi Syracuse en fire-runs ledelse, 5-1.

Mets’ bullpen stengte RailRiders. Jesús Reyes slo tre poengløse omganger, og Yeizo Campos slo en poengløs niende da Syracuse slo Scranton/Wilkes-Barre, 5-1, for å vinne serien med fem kamper, tre kamper mot to.

Syracuse er av mandag og tirsdag før han returnerer til banen på NBT Bank Stadium onsdag kveld for siste serie av 2021-sesongen. Mets begynner en serie med fem kamper mot Buffalo Bisons med første pitch onsdag planlagt til 18:35. i Syracuse.