Syracuse Mets faller til Red Sox på 10 omganger

Syracuse Mets og Worcester Red Sox spilte sin første ekstra-inning-kamp for sesongen med Red Sox som vant på en basefull gange i bunnen av den tiende omgangen, 2-1, fredag ​​kveld på Polar Park i Worcester, MA .

Med kampen uavgjort, 1-1, i toppen av den tiende omgangen, fikk Syracuse Quinn Brodey til å starte rammen på andre base på grunn av regelen for ekstrainngangen implementert i de mindre ligaene som startet i 2018. Drew Ferguson gikk for å lede. Brodey avanserte deretter til tredje base og Ferguson til andreplass etter en Cody Bohanek-oppofrelse. Red Sox gikk med hensikt Johneshwy Fargas for å laste basene. Martin Cervenka spratt ut og Brandon Drury slo ut, og avsluttet den halve omgangen.

På bunnen av den tiende startet Jett Bandy på andre base for Worcester. Bandy rykket til tredje på en Jarren Duran groundout til andre base. Mets gikk deretter med vilje både Danny Santana og Chris Herrmann for å laste basene. Yairo Munoz sprang ut for andre ut. Marcus Wilson kom til tallerkenen og jobbet en full telling. 3-2-banen var inne til Wilson for ball fire, og gikk i det kampvinnende løpet for en 2-1 Red Sox-seier.

Worcester (5-5) scoret kampens første løp i andre omgang. Wilson startet med et hjemmeløp til midtbanen for å sette Red Sox foran, 1-0.

Syracuse (2-8) slet med å score og hadde ikke et treff gjennom kampens første seks omganger. Det endret seg i den syvende. Med ett ut, homerte Quinn Brodey over den 22 fot høye Worcester Wall i høyre felt, og utlignet 1-1.

Mens Mets ville klare bare ett slag til resten av spillet, var Syracuses pitching mesterlig. Starter Jordan Yamamoto slo ut åtte slag i fire og 1/3 omganger på haugen, og tillot bare fire treff og ett løp. Avlasterne Trevor Hildenberger, Arodys Vizcaíno og Yennsy Díaz kom sammen til å kaste 4 og 2/3 omganger med ett-treff, poengløs baseball mens de gikk bare én batter og slo ut ni. Stephen Nogosek var på haugen for Mets i den tiende, og slo ut én slager. Løpet som scoret er et uopptjent løp.

Syracuse og Worcester møtes igjen på lørdag. Høyrehendte Jerad Eickhoff vil være på haugen for Mets, mot høyrehendte Ryan Weber for Red Sox. Første pitch er satt til 16:05.