Syracuse Mets-kamp med Rochester ender uavgjort

Kamp tre i Duel of the Dishes-serien mellom Syracuse Salt Potatoes og Rochester Plates ble fullført tidlig på grunn av regn med kampen uavgjort, 3-3, etter syv omganger. David Thompson slo et game-utligning, to-run homerun i bunnen av den syvende omgangen med to outs for å gjøre det til en 3-3-kamp. Begge lag vant en kamp og uavgjort en kamp i Duel of the Dishes-serien, men fordi Syracuse har en +1-løpsdifferensial i de tre Duel of the Dishes-kampene, vinner Salt Potatoes tiebreaken og det åtte fots Golden Fork-trofeet vil bli i Syracuse. Kampen er uavgjort fordi Syracuse og Rochester ikke spiller igjen denne sesongen.

Rochester (43-55-1) tok ledelsen i toppen av tredje omgang. Andrew Stevenson slo en one-out singel, og deretter slo Daniel Palka til. Jake Noll fulgte med en to-løps homer for å sette Plates foran, 2-0.

På toppen av den femte ledet Stevenson med en singel for sitt tredje treff i kampen, og deretter gikk Palka. Etter at Noll slo ut, rev Mike Ford en RBI-singel nedover første baselinje for å score Stevenson og gjøre det til 3-0 Plates.

Syracuse (39-60-1) tok sitt første løp i bunnen av den sjette. Wilfredo Tovar slo en leadoff-singel. Tovar avanserte til andre base på en Mason Williams-oppofrelse. David Rodriguez fulgte med en singel, og scoret Tovar for å kutte underskuddet til to, 3-1.

På bunnen av den syvende slo Albert Almora Jr. en en-ut-singel. To battere senere, med lynet som slo ned utenfor stadion, brakte Thompson tordenen til parken med en utligning, to-løps homer over venstrefeltsveggen for å sette kampen opp, 3-3. Etter at Travis Blankenhorn ble trukket tilbake for tredje ute, ble presenningen lagt på banen og kampen ble kalt 40 minutter senere på grunn av regnet og avgjorde en fullført kamp.

videoer som spiller for fort i chrome

Med denne 13-kampers hjemmebane fullført for Syracuse, har Mets nå en fridag på mandag før de drar på veien for en 12-kamps biltur som begynner tirsdag kveld i Lehigh Valley kl. 19:05. første pitch mot Iron Pigs.