Syracuse Mets delt dobbelthode med Scranton/Wilkes-Barre RailRiders

Syracuse Mets delte et dobbelthode med Scranton/Wilkes-Barre RailRiders fredag ​​kveld på PNC Field med RailRider som vant gjenopptakelsen av onsdagens kamp, ​​5-3, før Mets vant den andre kampen, 7-3. Khalil Lee og David Thompson hadde begge tre RBI-er i den andre kampen for Mets.

Kamp én var gjenopptakelsen av onsdag kvelds kamp som ble utsatt på grunn av et elektrisk problem som påvirket deler av lysene på stadion. Onsdag slo Syracuse (48-70-1) først til med et løp i toppen av første omgang. Etter at Albert Almora Jr. slo en leadoff-singel, røk begge Mark Vientos og Khalil Lee. Med to outs doblet Brandon Drury til høyre midtbane for å score Almora Jr. og gi Syracuse en 1-0 ledelse.

nc state vs syracuse fotball 2016

Mets økte sin fordel i toppen av andre. Chase Sisco og Wilfredo Tovar startet med singler. Thompson slo deretter ut, men Sisco og Tovar rykket til andre og tredje base på stykket. Drew Jackson fulgte med en groundout til tredje base, scoret Sisco og ga Mets en 2-0-kant.

Scranton/Wilkes-Barre (69-50) kom på brettet i bunnen av den andre. Donny Sands og Oswaldo Cabrera startet med singler. Etter at Ryan LaMarre slo inn i en feltspillers valg, sørget Greg Allen for en single-run-singel for å score Sands og bringe Scranton/Wilkes-Barre innenfor ett, 2-1 Syracuse.

RailRiders kom helt tilbake i bunnen av den fjerde. Med to outs slo Cabera singel uten noen på base. Så slo LaMarre et startskudd, to-løps hjemmeløp for å gi Scranton/Wilkes-Barre en 3-2 ledelse. Allen fulgte med en singel, og deretter med Rob Brantly på plate, stjal Allen andre base og deretter tredje base. Slagg deretter en RBI-dobbel for å utvide Scranton/Wilkes-Barre-ledelsen til to, 4-2.

Lysene på venstre side av ballparken slukket én gang på slutten av fjerde omgang og igjen med to outs i toppen av den femte. Kampen ble avbrutt til fredag ​​kveld.

Fredag ​​tok kampen seg opp med Mark Vientos på tallerkenen med to outs i toppen av den femte omgangen. Vientos homered på den andre banen han så for å kutte underskuddet til ett, 4-3 med RailRiders fortsatt foran.

hvorfor er krom så tregt 2018

Scranton/Wilkes-Barre gjenvant sin to-løpskant i den syvende. Med to outs slo Oswald Peraza et solo-homerun, og ga RailRiders en 5-3 fordel, som var sluttresultatet.

Kamp to var målløst gjennom de tre første omgangene før Syracuse kom på brettet i den fjerde. Med to outs nådde Brandon Drury base på en kastefeil av Scranton/Wilkes-Barre kortstopper Oswald Peraza. Cheslor Cuthbert jobbet deretter en tur for å sette løpere på første og andre base. Thompson fulgte med et tre-løps hjemmeløp for å gi Mets en 3-0 ledelse.

Mets la til et nytt to-out-løp i det femte. Martin Cervenka startet med en dobbel og flyttet til tredje base på en Wilfredo Tovar-groundout. Etter en strikeout gikk Vientos og satte løpere på hjørnene. Lee nådde deretter på en singel på banen, og scoret Cervenka for å gjøre det til en 4-0 ballkamp.

På toppen av den sjette ledet Cuthbert med et hjemmeløp alene, hans lagledende 16. homer for sesongen, da Mets tok en 5-0 ledelse.

bedrifter med 4 dagers arbeidsuker

Scranton/Wilkes-Barre scoret sine første løp i bunnen av den sjette. Med én ut ble Estevan Florial truffet av en pitch. Etter at Chris Gittens slo ut, slo Cabrera et to-runs homerun, og trimmet Mets-ledelsen til tre, 5-2.

Syracuse svarte på toppen av den syvende. Mason Williams startet med gange. To battere senere knuste Lee et to-løps hjemmeløp over høyrefeltets vegg for å gi Mets en fem-runs fordel nok en gang, 7-2.

RailRiders scoret et løp i bunnen av den sjuende på en Miguel Andújar RBI-singel, men det er så nærme som Scranton/Wilkes-Barre kom da Syracuse vant den andre kampen, 7-3.