Syracuse Mets seiersrekke avbrøt med 3-2 tap for Buffalo

Syracuse Mets så sin seiersrekke på tre kamper ta slutt i hendene på Buffalo Bisons etter et 3-2-tap tirsdag kveld på ARM & HAMMER Park. The Bisons spiller i Trenton, NJ fordi deres major league-tilknyttede selskap, Toronto Blue Jays, gjør Sahlen Field i Buffalo til deres midlertidige hjem.

Buffalo (13-10) gikk av i bunnen av den niende omgangen. Med kampen uavgjort, 2-2, ledet Kevin Smith av rammen med en dobbel som bare holdt seg rett forbi tredje base i venstre felt. Smith flyttet deretter til tredje base på en Tyler White sakte groundout til tredje. Cullen Large fulgte med en tur, og Forest Wall ble med vilje tråkket for å laste basene. Mets reliever Bradley Roney slo ut Riley Adams med en 3-2 bane. Så møtte Roney nok en 3-2-telling, denne gangen mot Logan Warmoth. Denne banen med full teller bommet høyt for ball fire ettersom den basefylte gange brakte Smith hjem fra tredjeplass for Buffalos 3-2 seier.

Bisons scoret kampens første løp i den første omgangen med en Kevin Smith-singel for å gi Buffalo en 1-0 fordel.

smerte ut røde bali kapsler

Syracuse (8-17) svarte på toppen av den andre. Khalil Lee startet med en dobbel til venstre hjørne. Martin Cervenka fulgte med en singel for å sette løpere på hjørnene. Etter en Quinn Brodey-sprang ut, slo Nick Conti en ball dypt i midten. Bisons midtbanespiller Forrest Wall gjorde en imponerende fangst, sprang opp til veggen og kastet seg deretter til første base for å doble Cervenka for et dobbeltspill til slutt. Til tross for dobbeltspillet, merket Lee opp og scoret på spillet før utspillet ble registrert ved første base, noe som førte til den første omgangen av kampen for Syracuse, og satte kampen opp, 1-1.

Etter å ha tilbrakt nesten en måned i de store ligaene, fikk Syracuse-fangeren Patrick Mazeika mest mulig ut av sin Triple-A-debut i kveld. Etter en singel i første omgang kom Mazeika til platen i den femte og stilte en RBI-dobbel inn i høyre felt for å score Drew Jackson fra andre og gi Mets sin første ledelse, 2-1. Mazeika avsluttet kampen 2-for-4 med den RBI.

Mets hadde imidlertid ikke ledelsen lenge. I den sjette slo tidligere Astros og Dodgers fremstående Tyler White en offerflue inn i grunt høyre felt for å hente hjem Christian Colon og utligne kampen, 2-2.

Det var et imponerende show fra Syracuse startende pitcher Jesús Reyes. Høyrehenderen leverte sin beste start på året, gikk seks omganger, tillot to løp, men bare ett tjente, mens han gikk tre og slo seks. Det var Reyes sin første kamp denne sesongen som tillot mindre enn tre løp.

Syracuses angrep samlet ni treff, men strandet åtte løpere på basen, inkludert fire løpere i scoringsposisjon.

beste drikken for å rense systemet for en stofftest

Mets vil se ut til å komme tilbake på onsdag i kamp to i en serie med seks kamper mot Bisons. Første pitch fra ARM & HAMMER Park er klokken 19:05.