Syracuse lacrosse for kvinner når Final Four med 17-11 seier over Florida (full dekning)

Meaghan Tyrrell så etter en åpen bane ved 12-metersmerket, hun vridd til venstre og møtte en Florida-forsvarer, vridd til høyre og møtte en annen. Meaghan Tyrrell forsøkte å passere da ballen falt i bakken da staven hennes kolliderte med forsvarerne hennes.

Sam Swart kastet seg ut for å plukke opp bakkeballen midt i kaoset, og Floridas forsvarere svermet henne på jakt etter ballen mens fløyta gikk. Gators fikk ballbesittelse, og sementerte Syracuses åttende turnover i løpet av de første 30 minuttene av spillet.

katy perry konsertbillettpris

Mindre enn et minutt senere skar Emily Heller seg gjennom 8-meteren, plasserte seg foran Syracuse-målvakten Asa Goldstock og sendte ballen i nettet for å utligne kampen til 5 på vei til pause.

Nr. 3 Syracuse (16-3, 8-2 Atlanterhavskysten) møtte nr. 6 Florida (18-3, 10-0 American Athletic) i kvartfinalen i NCAA-turneringen på lørdag. Gators kom inn i kampen på en seierrekke på 15 kamper, og holdt motstanderne på mindre enn 10 mål i alle unntatt to kamper denne sesongen. Men i kvartfinalen noterte de oransje 17 mål mot Florida for å gå videre til semifinalen i NCAA-turneringen.