Syracuse Women's Lacrosse ruller Maryland på veien

Til tross for en sen endring som tvang nr. 4 Syracuse (6-1) til å gå på veien for konkurransen, beseiret 'Cuse nr. 9 Maryland (1-3) i en rungende 10-5 seier. Det er første gang Orange har vunnet i College Park siden 2012 og bare andre seier over Terps på 26 møter. Syracuses forsvar holdt Terrapins til deres lavest scorende kamp siden mars 2007.

Lagets energi som kom inn var enestående, og den energien ble overført til en full 60-minutters kamp, ​​noe som ga oss resultatet vi strebet etter, sa assistenttrener Sydney Pirreca Som trenerstab er vi utrolig stolte av dette laget og deres innsats gitt omstendighetene. .

Syracuse (6-1) scoret kampens fire første mål. Sophomore Meaghan Tyrrell scoret dagens første mål på 27:24-merket med assist fra senior Emily Hawryschuk. Hawryschuk scoret et par av sine fem totale mål i første omgang, og andre gang Sierra Cockerille scoret ett for å gi Orange en 4-0 ledelse ved pause. Seniormålvakt Asa Goldstock hadde fem imponerende redninger, og det oransje forsvaret ble låst for å holde Terps på null mål. Goldstocks første redning for dagen var hennes 500. karriereredning for SU.

Maryland og SU byttet mål for å starte andre omgang før Terrapins gikk på et 3-0-løp for å trekke innenfor ett på 5-4. Hawryschuk rev inn et friposisjonsmål for å avslutte Terrapin-løpet. Maryland scoret deretter et eget mål med fri posisjon for å trekke seg tilbake innen ett på 6-5.