William Smith landhockey faller første avgjørelse for sesongen, 3-2 på Geneseo

Boksscore

GENESEO, N.Y. – William Smith College landhockeylag led sitt første tap for sesongen da de ble beseiret 3-2 av et sterkt Geneseo-lag.

spilte alle 60 minutter i mål for Herons, og registrerte syv redninger på natten. Hun ledet Herons-angrepet var junior da hun registrerte seks skudd på natten, som alle var på mål.

KAMPØYEblikk:

•    Bare 2:39 inn i kampen åpnet Pattillo scoringen for William Smith da hun fulgte opp en retur av sitt eget skudd og satte den forbi Geneseo-målvakten, og tjente sitt tredje mål for sesongen.
•    Med under fire minutter igjen av det første kvarteret, satte hovedstudenten sitt andre mål for sesongen da hun satte ballen forbi Geneseo-målvakten. Pattillo ble kreditert med assisten, noe som brakte assistantallet til to på sesongen.
•    Geneseo-forseelsen økte varmen i andre omgang da de tvang Foster til å redde syv skudd i omgangen.

TRENERHJØRNE:

'Vi startet kampen veldig sterkt, og etter hvert som vi kom inn i kampen, hevet Geneseo virkelig spillet deres,' sa hovedtrener Sophie Riskie '07. 'Vi lærte noen ting i dag og vil fokusere på nytt for helgen som kommer.'