William Smiths Kirsten Nelson kåret til ukens forsvarsspiller

William Smith College seniormålvakt Kirsten Nelson (Turnersville, N.J./Paul VI) ble kåret til Liberty League Women's Soccer Defensive Performer of the Week i ettermiddag. I tillegg ble senior Maggie Speckhart (Short Hills, N.J./Millburn) kåret til Liberty Leagues Weekly Honor Roll.

The Herons startet 2023-sesongen på veien sist helg, og reiste til Pennsylvania for å møte The College of New Jersey og Arcadia University. William Smith stengte Lions 1-0 på lørdag. Dagen etter beseiret Herons Knights 4-1 bak tre mål i andre omgang. Nelson var 2-0-0 med en 0,50 GAA og en 0,909 redningsprosent. Hun gjorde en karriere-high seks redninger mot TCNJ. Speckhart scoret det kampvinnende målet mot Lions.

Syvenderangerte William Smith fotballag vil debutere i Cozzens Field i morgen, 6. september, når det møter Geneseo, klokken 16.30. i en ikke-konferansekonkurranse. SUNY Geneseo står for øyeblikket på 2-0-0, etter å ha slått Alfred University og Eastern Nazarene College den siste helgen.

Fans som ikke kan ta turen til Cozzens Field kan følge handlingen med HWS All-Access Video og Live Stats.

OM HEGRENE

• Fem forskjellige hegre scoret et mål på åpningshelgen for å dele teamledelsen.
  • Katrine Berg, Emma Kirts og Ava Ruppersberger hadde hver sin assist.

OM RIDDERNE

• Abby Foster og Juliette Frischmann leder Geneseo med tre mål hver.
  • Knights har ni spillere med en assist.
  • Mollie Collins har spilt hvert minutt i nettet for Geneseo. Knights forsvar har ikke gitt opp et skudd.

SERIEHISTORIE

• Onsdagens kamp vil være det 30. møtet mellom Herons og Knights.
  • William Smith har 19-8-2 mot Geneseo, inkludert 10-4-1 i Genève.
  • Forrige sesong beseiret Herons Knights 1-0. Fasso scoret det ensomme målet. Amanda Kesler '23 gjorde en redning for å bevare avstengingen.