Yankees kaster bort Aaron Judges to-homer-dag, taper mot Blue Jays i seriefinalen

000 i måneden stimulans

Det var den samme gamle historien for Yankees. De slet offensivt og måtte stole tungt på bullpen, og det viste seg kostbart da de tapte mot Blue Jays, 5-4, på TD Ballpark i Dunedin, Florida, onsdag ettermiddag. Toronto tok to av tre kamper i serien.

Aaron Judge slo to løp i sine to første slag, men forseelsen sprutet. Yankees hadde ikke mange scoringsmuligheter, og gikk 1-mot-3 med løpere i scoringsposisjon. New York kom på brettet i første omgang da Judge tok høyrehåndsspilleren T.J. Zeuch dypt over venstrefeltveggen for å gi klubben en 1-0 ledelse.

Dommer koblet til et nytt soloskudd tre omganger senere, så scoret Yankees to løp til i rammen på en singel av Gio Urshela som utlignet kampen til 4-4.