Yankees vinner sjuende strake med 7-5 seier over Twins

For alle muskler på toppen av Yankees-serien torsdag kveld, var det scrapperne i bakenden som gjorde mesteparten av skaden.

Kyle Higashioka homered og kjørte i tre løp, og førte Yankees til en 7-5 seier over Twins i åpningen av et fire-kamps sett på Yankee Stadium.

Yankees har nå vunnet en sesonghøyde på syv strake kamper, deres lengste seiersrekke siden de vant 10 strake sist 9.-19. september.

Jameson Taillon (8-4) tillot tre løp over 5 1/3 innings for å vinne sin syvende strake avgjørelse, og forbedret seg til 7-0 med 2,57 ERA over de siste 12 starterne.

Andrew Velazquez, Higashioka og Tyler Wade traff på 7-8-9-plassene i slagrekkefølgen og var drivkraften bak et par omganger med flere løp for Yankees i tredje og fjerde. Trioen hadde fire treff - de traff for syklusen mellom seg i de to rammene - og scoret fem løp, og hjalp New York med å hoppe ut til en ledelse på 6-0.

hvor kan jeg kjøpe winstrol

Luke Voit – som traff ledelsen for første gang siden 25. mai – kjørte også i par med en dobbel, mens Anthony Rizzo banket inn det andre Yankees-løpet.

Taillon møtte minimum 15 slagere gjennom fem omganger, og ga bare en en-ut singel av Jorge Polanco i den første. Higashioka kastet Polanco ut da han prøvde å stjele andre base for å avslutte den første.

Tvillingene kjempet tilbake i den sjette, og scoret tre ganger for å slå Taillon ut av kampen. Wandy Peralta trakk alle fem slagerne han møtte, deretter tillot Zack Britton et løp i den åttende. Giancarlo Stanton fikk det løpet tilbake med et soloskudd i bunnen av omgangen, og ga Chad Green en treløpspute å beskytte i den niende.