AFC-ledende Bills utvider seiersrekke til fire med seier over Jets (full dekning)

AFC-ledende Buffalo Bills (10-3) utvidet seiersrekke til fire med en 20-12 seier over New York Jets (7-6) på en snørik søndag ettermiddag på Highmark Stadium. Buffalo har vunnet 10 kamper for fjerde sesong på rad.

Det var en stygg første omgang da hvert lag byttet ut skudd til sent i andre kvartal da Josh Allen koblet til Dawson Knox for et 24-yard touchdown, brøt en poengløs uavgjort og ga Buffalo en 7-0 ledelse ved omgangen.

Scoringen tok seg opp da Jets utlignet kampen for å åpne andre omgang. Bills tok imidlertid raskt tilbake ledelsen på Allens fem-yard touchdown-løp. Senere i tredje kvartal boret Tyler Bass et 38-yard field goal, og utvidet Buffalos ledelse til 17-7 i den siste rammen.

The Bills økte ledelsen tidlig i fjerde kvartal da Bass slo et nytt field goal, en 49-yarder, til 20-7. New York blokkerte et punt, noe som resulterte i en sikkerhet, og sparket et feltmål, men Buffalo holdt på og sikret seieren.