Amerks trekker seg unna Senators i sluttminuttene for 4-3 seier

Takket være Michael Merschs (1+1) kampvinnende mål med 1:47 igjen av reguleringen, presset Rochester Americans (5-2-0-0) seiersrekka til tre strake kamper med 4-3 fra- bak seier over Belleville Senators (2-6-0-0) onsdag kveld på The Blue Cross Arena.

Med seieren har Rochester vunnet fem av de seks siste kampene og ligger på andreplass i AHLs North Division. Med fire mål i kveld har Amerks scoret to eller flere mål i 17 av de forrige 20 møtene med senatorene, som inkluderer 12 kamper der de har produsert fire eller flere mål.

Med sitt kampvinnende mål har Mersch mål i fem strake kamper, noe som etablerer en ny karrierehøyde, og har også notert 11 poeng (6+5) over sin nåværende fem-kampspoengserie. Det er hans lengste poengserie på rad siden han postet karrierens beste syv-kampspoengsrekke fra 27. mars til 10. april 2015 som medlem av Manchester Monarchs, da han produserte 12 poeng (7+5).

min mac vil ikke spille av videoer på internett

Jack Quinn, som ble hedret som AHLs Rookie of the Month tidligere i uken, samlet et par poeng (1+1) for sin femte strake flerpoengsprestasjon for å starte sesongen og for å flytte til andreplass i ligaen totalt sett. scoret med 12 (6+6) gjennom sine første syv kamper. Fra forrige sesong har innfødte fra Ottawa, Ontario, totalt 15 poeng (6+9) på sine siste 10 utflukter.

Mark Jankowski kom tilbake til lagoppstillingen etter å ha gått glipp av de tre foregående kampene med en underkroppsskade og scoret sitt første mål som en Amerk mens Sean Malone avsluttet scoringen da han noterte seg for sitt andre av kampanjen i den tredje perioden. Oskari Laaksonen satte en assist for å presse poengrekken sin til fire kamper, mens Casey Fitzgerald, JJ Peterka og Mattias Samuelsson også hadde en hjelper. Samulesson fikk sin sesongdebut etter at han ble lånt ut til Rochester om morgenen fra Buffalo Sabres og gikk glipp av sesongens seks første kamper med en skade i underkroppen.

Målvakt Aaron Dell utvidet seiersrekke til tre strake seire da han gjorde 27 redninger i sin tredje opptreden for sesongen.

Jake Lucchini (1+1) og Zac Leslie (0+2) fikk begge to poeng for Belleville, som droppet sin femte konkurranse på de siste seks kampene. Mark Kastelic booket sin andre av kampanjen etter at Roby Jarventie ble kreditert med sin første.

Netminder Mads Sogaard (1+2) stoppet 20 av de 24 skuddene han møtte, men led sitt andre tap i kampanjen etter å ha gått 7-0-0 i løpet av sesongen 2020-21.

Med et underskudd på 3-2 1:20 inn i tredje periode, trakk Amerks sitt femte power-play i konkurransen tidlig i rammen.

Ettersom Rochester var på mann-fordel, overkjørte Mersch en senator-skater til brettene på rett punkt før Peterka samlet den og skled den til Quinn ved den fjerne sirkelen. Til tross for at Quinn snublet et øyeblikk, leverte han en bakhåndspasning mellom prikkene for Malone. Den innfødte fra Buffalo gikk inn i skuddet og skjøt det opp i det øverste hjørnet og utlignet til tre.

Målet var Rochesters andre power-play-opptelling for natten og det femte på de fire siste kampene.

De to lagene begrenset hverandres offensive sjanser under resten av den tredje, og det så ut til at kampen skulle avgjøres på overtid. Amerks brukte imidlertid momentumet til et sent straffedrap før de tok sin første og eneste ledelse i konkurransen i løpet av de to siste spilleminuttene.

Etter at Fitzgerald serverte en grov overtredelse, plukket blueliner opp pucken på rett punkt og oppdaget Samuelsson på den andre siden av isen. Til tross for at Samuelssons kjepp knakk på skuddet, samlet Mersch den og knipset den av skulderen til Sogaard med 1:47 igjen av kampen.

Belleville trakk målvakten sin for å tvinge fram overtid, men Dell og selskapet holdt tilbake angrepet for å fullføre 4-3-seieren.

canada nasjonalsport ved siden av lacrosse

Til tross for at de slo Senatorene 12-3 de første 17 minuttene av åpningsperioden og hadde kampens første power-play, gikk Amerks inn i den første pausepausen med 1-0.

Belleville drepte med hell sin egen straff før han utnyttet fordelen for mann da Lucchini koblet seg til på en engangsfeed fra Leslie og Sokolov fra toppen av den høyre face-off prikken. Skuddet så fra toppen av tverrliggeren og inn bak Dell med 1:30 igjen i rammen.

Ingen av lagene genererte mange offensive sjanser i andre periode før de to klubbene vekslet mål med 1:55 mellomrom mens de var på power-play.

På Rochesters opptelling, klemte Laaksonen ned det høyre punktet for å gi pucken til Mersch parkert bak nettet. Da han gikk ut foran buret, sendte han en tverrfoldpasning til Quinn ved den ytterste sirkelen. Nybegynneren kastet bort lite tid da han tråkket inn i et skudd og slo Sogaard for å utligne kampen på ett ved perioden 15:27.

Belleville tok tilbake ledelsen 55 bare sekunder senere da Jarventie styrte inn sin egen power-play-markør på 16:22-merket fra Lucchini og Leslie.

2-1-resultatet holdt seg til 67 sekunder ut i den siste spilleperioden da Jankowski scoret sitt første mål for sesongen.

hvordan finne ut hvem som jobber i en bedrift

Senatorene svarte igjen på det påfølgende skiftet, men Rochester scoret et par mål for å avslutte scoringen og vinne 4-3.

SPILLETS HØYDEPUNKTER:

Amerks ser ut til å gjøre det til fire strake seire fredag ​​5. november når de er vertskap for North Division-rival Toronto Marlies klokken 19.05. på Blå Kors Arena. Kampen vil være den andre av seks planlagte møter mellom de to lagene og vil bli båret av kjærlighet på The Sports Leader 95.7 FM/950 AM ESPN Rochester samt AHLTV.