Crunch beseiret av Monsters, 5-1

Syracuse Crunch ble beseiret av Cleveland Monsters, 5-1, i kveld på Rocket Mortgage FieldHouse.

delta 2 steroid til salgs

Tapet utvider den seierløse rekken til fem kamper og flytter laget til 5-6-2-1 på sesongen og 2-1-2-0 i sesongserien med åtte kamper mot Monsters.

Max Lagace stoppet 27 av 32 skudd i nettet for Crunch. Daniil Tarasov registrerte seieren og slo til side 23 av 24 skudd mellom rørene for Monsters. Kraftspillet i Syracuse gikk 0-for-3, men straffesparket var en perfekt 4-for-4.

hvor mye koster den fjerde stimulussjekken

Cleveland var først på brettet 4:27 ut i kampen. Adam Helewka skøytet pucken inn i sonen nedover venstresiden på et oddetallsrush før han sendte en feed over for Brendan Gaunce for å score fra høyre sirkel. De doblet ledelsen 1:19 inn i andre periode da Trey Fix-Wolansky sendte hjem et håndledd fra høyre sidepunkt.

The Crunch reagerte til slutt og stjal en tilbake halvveis gjennom midtrammen. Remi Elie gravde ut pucken langs endebrettene og sentrerte den slik at Gabe Fortier kunne chippe inn.

Cleveland tok tilbake tomålsledelsen med 4:09 igjen av den andre. Cole Cassels satte fart nedover venstresiden og slo Lagace under en 2-mot-1.

Monsters fortsatte å bygge opp ledelsen på nok et oddemannsrush ved 11:05-tiden i tredje periode da Justin Scott bar pucken nedover høyresiden før den skjøt inn. Kl. 14:50 tok Gaunce seg rundt baksiden av ballen. bur og jammet i sitt andre for natten for å låse inn en seier.