Hegre, bombefly kjemper om poengløst uavgjort resultat, Ithaca tar ligatittelen på PK-er

Det nasjonalt rangerte fotballaget William Smith College og Ithaca spilte til en poengløs uavgjort på Cozzens Field i Liberty League Championship-kampen søndag ettermiddag. Bomberne tok ligatittelen og det automatiske budet til NCAA-turneringen med en 5-3 seier på straffespark. Det avsluttet Herons' 14-årige regjeringstid som konferansemestere.

William Smith (11-1-6) venter nå på sin skjebne som et stort bud. 2022 NCAA Women's Soccer Selection-showet er planlagt til 14.00, i morgen, 7. november.

NØKKEL STATISTIKK:

• William Smith dominerte det statistiske arket, og avsluttet med en fordel på 21-8 i skudd. The Herons hadde også en 9-3-kant i hjørnespark.
  • Dagens kamp var den fjerde strake poengløse trekningen for Herons, og det var den sjette strake avslutningen for Herons-forsvaret.
  • gikk distansen i mål for William Smith, og gjorde fire redninger.

MEST ENESTÅENDE:

• Ithacas målvakt, Claire Reader, ble kåret til turneringens mest fremragende utøver. Hun gjorde 11 redninger i løpet av turneringen, inkludert 10 under dagens mesterskapskamp.

KAMPØYEblikk:

• hadde kampens første sjanse for William Smith i det 25. minutt, men skuddet hennes fra like utenfor 18-meteren ble kvalt av Reader.
  • I det 32. minutt fikk Kaitlyn Weis et skudd slått til side av Kesler.
  • brøt nesten dødpunktet i det 49. minutt, men skuddet hennes ble slått til side av Reader.
  • I motsatt ende av banen gjorde Kesler en dykkestopp på et forsøk fra Ally Stanton.
  • I det 72. minutt fikk Reader stoppet et headingforsøk.
  • vant nesten kampen i den andre overtiden, men hælen hennes ble slukt av Reader.
  • hadde kanskje den beste sjansen til å vinne kampen i det 103. minutt. Hun avfyrte et skudd fra 20 meter ut som var billett til nedre høyre hjørne av buret. Den ble slått til side av en dykkende Reader.

SKYDINGEN:

• Bomberne byttet målvakt i skuddvekslingen, og satte inn Grace Hickey mellom rørene.
  • Ithaca valgte å skyte først og konverterte på alle fem forsøkene deres.
  • William Smith konverterte på deres første forsøk, men Hickey dukket til venstre for å redde på det andre forsøket.