Hobart lacrosse beseirer Bryant, 11-10

.jpg

Hobart College andre målvakt Kevin Holtby gjorde karrierehøye 23 redninger for å lede Statesmen til en 11-10 Northeast Conference menns lacrosse seier over Bryant University i dag. Hobart forbedret seg til 3-1 sammenlagt og 3-1 i NEC, mens Bulldogs så sin seiersrekke på fire kamper slutt, og falt til 5-2, 3-1.

Holtby stod høyt i fjerde kvartal og gjorde 10 redninger, inkludert to i sluttminuttet da Hobart drepte et par straffer for å bevare ettmålsledelsen. Hans 23 stopp er det meste av en statsmann siden Max Silberlicht ’10 registrerte 23 redninger mot Syracuse 23. mars 2010.

hvor lenge må du melde et hundebitt

Seniorangriperen Tommy Mott, som hadde fire karrierepoeng på to kamper mot Bryant som kom på dagen, leverte fire poeng på tre mål og en assist. Seniorangriperen Ryan Archer og juniormidtbanespilleren Bradley Simas chippet inn to mål hver. Sophomore-midtbanespilleren Adam Shea hentet inn seks bakkeballer på lag.

gå ut av mørket over natten 2020

Bryant, som ble nr. 19 i denne ukens amerikanske Lacrosse Topp 20 og fikk stemmer i både trenere og mediemålinger, fikk et hattrick fra Trevor Weingarten. Førsteårsangriperen Logan McGovern hadde også en trepoengs dag med to mål og en assist. Nathan Laliberte ga Bryant en 15-9 faceoff-fordel og samlet 11 bakkeballer som var høye i spillet. Sophomore Luke Carracciolo gjorde 14 redninger.

Etter å ha spilt det første kvarteret til uavgjort 3-3, overgikk Bulldogs Statesmen 4-1 i den andre rammen for en ledelse på 7-4 ved pause. Bryant scoret mann opp for å ta ledelsen og doblet fordelen tre minutter senere. Sophomore-angriperen Troy Barthelme scoret sitt første mål for året for å bremse Bulldogs' momentum, men Weingarten scoret back-to-back-mål for å gi hjemmelaget en fordel med tre mål til pause.