Marcus Whitman faller til Cal-Mum i klasse C State Play-In-runde

Marcus Whitman Wildcats-sesongen tok slutt mandag kveld da de falt 58-53 mot Caledonia-Mumford Raiders på Wayland-Cohocton High School i åpningsrunden av Section V Class C2 State Play-In Tournament. Tapet avslutter sesongen til et Marcus Whitman-lag som tok skolens første seksjonsmesterskap siden 1976.

-

Frisk fra vinneren av et par seksjonstitler fredag ​​kveld, var det et elektrisk, fartsfylt første kvarter på Wayland-Cohocton da begge lag scoret 14 poeng. I andre kvartal overgikk Raiders Wildcats 16-12 for å ta en ledelse på 30-26 ved pause. Marcus Whitman kom ut av garderoben og scoret 14 poeng i tredje kvartal for å kutte Caledonia-Mumfords ledelse til bare to. The Wildcats kjempet i fjerde kvartal, men kom til kort da senior Vin Molisani og sophomore Kyle Wade slo sentrale sene straffekast for å sikre seieren.

Kyle Wade (17), Vin Molisani (16) og Joe Laursen (13) scoret sammen 46 av Caledonia-Mumfords 58 poeng.

detox for å bestå en narkotikatest

Liam Prendergast scoret 18 poeng for Marcus Whitman. Jordan Lahue la til 16, 14 av dem kom i andre omgang.

Caledonia-Mumford møter C2 Champion Lyons onsdag kveld på Newark High School.