Mets strand 15 løpere, drop-serie i Miami

Det burde ikke vært i nærheten. Mets hadde sjanse etter sjanse til å sette bort Marlins og få en splittelse av deres fire-kamps serier på loanDepot park. Men det var hjemmelaget som kom gjennom i clutchen for en 4-2-seier torsdag for å ta tre av fire.

Marlins brøt gjennom for tre løp i den åttende etter at Mets blåste flere muligheter gjennom spillet til å sette sine egne løp på brettet, og startet i den første omgangen, da de tre første slagerne i spillet nådde basen. Men med basene fulle og ingen outs, slo J.D. Davis og Javier Báez ut før Michael Conforto fløy til midten.

Det satte tonen for det som skulle følge, da New York etterlot 15 løpere på basen, og gikk 4-mot-13 med løpere i scoringsposisjon.

Báez slo ut fem ganger i alt, inkludert tilfeller med tre, to, en og null løpere på basen. Albert Almora Jr. var det eneste offensive lyspunktet, og postet tre treff og scoret Mets sitt første løp på en Jonathan Villar-singel i den sjette. New York fortsatte med å laste basene igjen den omgangen, men Dominic Smith fløy ut for å avslutte trusselen.

Ned tre og gikk inn i den niende etter at Jeurys Familia tillot tre løp i den åttende, lastet Mets basene nok en gang, og presset til og med over et løp på Brandon Drurys pinch-hit infield-singel. Men med en mulighet til å spille inn sin første karriere med fire slag, havnet Almora på andreplass for å avslutte kampen.

Rich Hill fikk en nei-avgjørelse for fjerde start på rad, men fortjente en bedre skjebne. Den 41 år gamle venstrehåndsspilleren stolte nesten utelukkende på hurtigballen og byttet, og ga opp bare tre treff og ett uopptjent løp over fem omganger. Han slo ut tre og gikk én.

Hill har ikke vunnet en avgjørelse siden han kastet fem omganger med treslagsball med Rays i Boston 23. juni. Siden da har Hill slitt med 0-2 med 5,65 ERA (18 opptjente løp over 28 2/3 omganger) og 18 strikeouts før torsdagens start.

Men han snudde det mot Marlins, og fullførte sin første utflukt uten å gi opp et opptjent løp siden 5. juni i Texas, en 3-0 kombinert shutout-seier.

Hill ble kjøpt opp av Mets 23. juli fra Tampa Bay i en handel som sendte høyrehendte Tommy Hunter og Minor League-fanger Matt Dyer til Rays. Mets er den 11. Major League-serien han har spilt for.