TILBAKE TIL TROY: Midlakes-jentene overlever East Aurora i OT for å gå videre til andre strake NYS-finale fire

Nesten ett år unna Midlakes girls varsity basketballs tap mot Susquehanna Valley i NYSPHSAA klasse B semifinalen, sto Lady Screaming Eagles bare én seier unna en retur til delstatens siste fire. Bare Seksjon VI klasse B-mester East Aurora sto i veien da begge lag tok banen lørdag kveld i Buffalo State for Far West Regional-kampen som ble streamet direkte på LivingMax( ).

Midlakes tok med seg en rekord på 21-3, et andre seksjonsmesterskap på rad og en toppliste i konkurransen med 21-3 East Aurora som ble ledet av toppscorer Sarah Tully.

vil medisinsk alder senkes

Trener Nate Richs jenter kom flatt ut av portene og falt bak 12-2 tidlig da Blue Devils virket komfortable med den fartsfylte ende-til-ende-handlingen som vanligvis passer Eagles. Midlakes ville slite med bare 19 poeng i første omgang og ville ligge bak 30-19 på vei inn i pausen.

Midlakes all-time toppscorer Alaina Forbes slet fra banen i første omgang og avsluttet med bare 6 poeng, alt i andre kvartal. Lagets andre toppscorer, andre Cara Walker, slet også med å finne merket og ble holdt målløs i første omgang. Heldigvis for Coach Rich, var senior Macy Kisner i stand til å gi tidlig angrep og avsluttet andre kvartal med 8 poeng. Sarah Tully ledet alle målscorere i første omgang og endte med 10 poeng.

Midlakes slo tilbake i andre omgang og kuttet underskuddet til 5 på slutten av 3. kvartal bak sterkere spill fra Macy Kisner og andre senior Sydney Passalacqua.

bestod den fjerde stimuluskontrollen

Til slutt, i den siste perioden, tok Alaina Forbes et skritt og scoret 10 i de siste 8 minuttene av reguleringen da Midlakes holdt East Aurora til bare 16 poeng i andre halvår. Cara Walker konverterte et trepoengspill med 1:20 igjen, og Midlakes tvang til slutt en overtidsperiode da fjerde kvartal endte med en dødgang på 46-46.

Overtidsperioden var alle Midlakes, da Sydney Passalaqua konverterte en lay-up på blokken etter en assist fra Cara Walker og deretter konverterte en annen Walker-pasning til 2 poeng til ved å begrave en 12 fots baseline-hopper. Macy Kisner ville gå 3-4 fra straffekastlinjen, og Screaming Eagles ville notere en hardt kjempet 57-51 seier og tjene en returreise til neste helgs NYSPHSAA Final Four.