RIT herrehockey slo Canisius 3-2 for andre seier på rad

RIT andre spiss Caleb Moretz (Fairbanks, Alaska) gjorde totalt et mål og en assist mens juniorspissen Will Calverley (Scarborough, Ontario) scoret et mål for å lede Tigers forbi besøkende Canisius, lørdag, i Atlantic Hockey-aksjon på Polisseni Center.

chrome twitter-videoer spilles ikke

HVORDAN DET SKJEDDE

Parkert foran høyre stolpe, omdirigerte Calverley et skudd av senior spiss Nick Bruce (Fall River, Nova Scotia/Johnstown Tomahawks) fra punktet forbi Canisius juniormålvakt Matt Ladd for å åpne scoringen 1:14 inn i konkurransen.

Ladd stanget ned et skudd fra Moretz fra det høyre punktet, men juniorspissen Andrew Petrucci (Toronto, Ontario) begravde returen inne i en vidåpen venstre stolpe for å sette RIT opp, 2-0, med 3:24 igjen i første periode. .

Tigers noterte et power-play-mål med 1:24 på klokken for å ta en 3-0 ledelse inn i den første pausen. RIT syklet pucken rundt Canisius-sonen og nedover høyre flanke der seniorspissen Jake Hamacher (Corona, California) treet en pasning gjennom et publikum foran Ladd til Moretz for en enganger innenfor venstre stolpe.

Canisius noterte et par mål i de første seks minuttene av andre periode. Freshman Jami Virtanen scoret et power play-mål med 16:13 på klokka før ferske spiss Max Kouznetsov avsluttet et oddetallsrush på 14:22.