Rochester Red Wings kommer til kort i Worcester

Cade Cavalli slo ut åtte slagere på 4.0 omganger, men Worcester Red Sox slo Rochester Red Wings, 4-3, onsdag kveld på Polar Park.

Red Wings (47-70-1) kom først på brettet i andre omgang etter at Adrian Sanchez slo ut og Tres Barrera fulgte etter med en offerflue fra Raynel Espinal og gjorde 2-0.

Cavalli (1-4) satte WooSox i rekkefølge i 1. med et par strikeouts før han jobbet rundt et par to-out-singler i 2. Worcester hadde nok en gang to outs og ingen på da Jonathan Arauz slo en double. Triston Casas, som gjorde sin Triple-A-debut for WooSox, jobbet hele tellingen etter å ha havnet bak 0-2 og løftet en homer med to løp for å utligne kampen. Franchy Cordero homerte på neste bane for å gi Worcester en 3-2 ledelse. Boston-rehabber Jarren Duran single med to outs i den 4. for å kjøre inn et nytt løp til 4-2.

Cavalli tillot fire løp på syv treff, ingen gange og en slager mens han slo ut åtte på 4,0 omganger. Han har gjenvunnet den mindre ligaledelsen med 174 strikeouts denne sesongen.

Jecksson Flores gjorde det til en ett-runs-kamp i den 6. med en offerflue, men Wings klarte ikke å presse over det utligningsløpet. Rochester endte 0-for-7 med løpere i scoringsposisjon og etterlot 10 løpere på basen.

når deponeres neste stimulussjekker

Donovan Casey gikk 2-for-4 med en dobbel og scoret to løp mens Jake Noll gikk 2-for-5 med en dobbel i tapet.

The Red Wings og WooSox fortsetter Final Stretch torsdag klokken 18:35.