State College snapper Doubledays seiersrekke med fire kamper; Gummikamp søndag kveld

En fem-løps bunn i andre omgang viste seg å være oppklaringspunktet for Auburn Doubledays (6-8) da de falt 8-3 mot State College Spikes (10-5) lørdag kveld på Medlar Field. Jake Alu gikk 2-3 med en RBI og et løp som ble scoret i tapet som avbrøt en seiersrekke på fire kamper for Auburn.

Spikes åpnet scoringen i bunnen av den andre mot Auburn-starteren RHP Pedro Gonzalez. Med én ute i rammen sendte Matt Duce en singel inn i midtfeltet. Etter en Andrew Warner singel satte løpere på første og andre plass, tok State College venstre feltspiller Dariel Gomez en dobbel til høyre felt, og brakte Duce inn til å score fra tredje og fremme Warner til tredje. En infield-singel fra Martin Figueroa la deretter basene til Jonatan Machado. Spikes midtbanespiller slo en mulig dobbeltspillball til Auburns andre baseman Jake Alu. Den tidligere Boston College Eagle tok spillet til andreplass for første ut, men for andre natt på rad mishandlet kortstopperen Jose Sanchez ballen på overføringen, noe som gjorde at Warner kunne løpe hjem og Gomez til å rykke opp til tredje i spillet.

Den neste på-batten i omgangen så Moises Castillo komme til retten. På den niende banen i slagtreningen sendte Castillo et hot skudd bakkeball til Jack Dunn på tredje base. Northwestern-alumnen klarte ikke å plukke ballen på bakhånden, og den skvatt inn på grunt venstre. Gomez scoret på stykket mens Machado avanserte til tredje og Castillo flyttet til andre. Angrepet fortsatte med en Carlos Soto line-drive singel inn i høyre felt, og scoret både Machado og Castillo og stavet slutten på dagen for Gonzalez.

Med LHP Evan Lee som den første armen ut av bullpen for Auburn, nådde den niende batteren i omgangen, Pedro Pages, på nok en feil fra Dunn, men Lee fikk Brylie Ware til å sprette ut til førstebasemann Anthony Peroni i feil territorium for å avslutte omgangen og holde State Colleges ledelse på bare 5-0.

Doubledays fikk en tilbake i toppen av den tredje mot LHP Connor Thomas. Alu og Peroni ledet omgangen med back-to-back singler og avanserte til henholdsvis andre og tredje på en Rafael Bautista-groundout. Allerede i neste slag slo Sanchez ut mot Castillo ved kortstopp, men spillet var godt nok til at Alu kunne rase hjem for å score Auburns første løp i kampen og kutte ledelsen til 5-1 Spikes.

State College var imidlertid ikke ferdig i den andre og ville øke ledelsen i den tredje. Duce ledet ting i gang med en infield-singel til Sanchez. Etter et Warner-flukt, pekte Gomez ut til venstre. Figueroa gjorde det samme på neste spill, og lot Duce score det sjette Spikes-løpet i spillet. Et Machado-walk belastet basene, og etter en Castillo-konkurranse, trakk Soto en egen fripasning for å tvinge inn et nytt løp mens Gomez travet hjem på gange til balloon State Colleges ledelse til 7-1.

seneca county humane samfunn ny

Auburn kom nærmere i neste omgang. Etter at et Andrew Pratt-utslag fikk ting til å gå, knuste Jeremy Ydens en dobbel inn i det dype midtfeltet. Den tidligere UCLA Bruin avanserte til tredje på en Jake Randa flyout til høyre. Dunn ble deretter truffet av en pitch før Alu slo en singel til venstre, og plasserte Ydens fra andreplass og krympet State College-fordelen til 7-2.

hva er minstelønnen i new york city

Flere forsikringsløp kom for Spikes i den syvende mot Bobby Milacki. Etter å ha trukket den første slageren han møtte, ga Milacki opp en dobbel til Duce. Warner og Gomez fulgte etter med henholdsvis en singel og en walk for å laste sekkene til Figueroa som slo en line-drive singel inn i midten for å score Duce. Milacki induserte et dobbeltspill fra Machado for å avslutte rammen og strande basene fulle, men Spikes tok kampens største ledelse på 8-2.

Auburn gikk ut med et smell på toppen av niende. Med Fabian Blanco på haugen for State College, kjørte Randa sitt første profesjonelle hjemmeløp over gjerdet på høyre midtbane. Senere i omgangen fikk DDays to løpere i scoringsposisjon før Blanco slo ut Sanchez for å avslutte kampen med en 8-3-finale.

Doubledays ser ut til å komme tilbake i seierskolonnen i gummikampen i trekampssettet med Spikes klokken 6:05 på Medlar Field. RHP Carlos Romero er satt til å få ballen for Auburn overfor State Colleges planlagte starter RHP Scott Politz.

Hør søndagskveldens kamp LIVE på LivingMaxRadio.