SØTHET: Syracuse videre til Sweet 16 med 75-72 seier over West Virginia (full dekning)

Syracuse Orange brukte de siste to minuttene på å vente på å puste ut før de holdt fast ved en 75-72 seier over West Virginia Mountaineers i andre runde av NCAA-turneringen søndag.

Syracuse ledet 70-59 med to minutter igjen av kampen, men det ble tett i sluttminuttene.

Mountaineers scoret over Syracuse 9-2 i løpet av det neste minuttet og 20 sekunder.

Emmitt Matthews la tilbake en offensiv retur for å trimme SUs margin til 72-68 med 40 sekunder igjen.

Syracuse hadde problemer med å komme inn i ballen mot West Virginias fullbanepresse. The Orange brukte sin siste timeout med 32 sekunder igjen.

Buddy Boeheim polstret Oranges ledelse tilbake til 74-68 med et par straffekast med 21 sekunder igjen.

Men Joe Girard bommet på fronten av en en-og-en noen sekunder senere. West Virginia scoret med 4,3 sekunder igjen for å kutte marginen til 74-72.

Nok en gang slet Syracuse med å få ballen innover. Quincy Guerrier fikk ballen til å gå utenfor foten til en West Virginia-spiller og utenfor banene.

google chrome spiller ikke av videoer

Deretter slo Boeheim ett straffekast til med 2,2 sekunder igjen til ledelse 75-72.

Boeheim endte med 25 poeng. Han laget seks 3-poengere. Prestasjonen hans kom to dager etter å ha scoret 30 poeng i SUs seier i første runde over San Diego State.

Den 11-seedede Orange går nå videre til Sweet 16 hvor den møter enten Houston eller Rutgers.

LENKER FOR SPILLOVERSIGT:

SPILLETS HØYDEPUNKTER:

HALV:

FORHÅNDSVISNING AV SPILLET:

old farmers almanac vinter 2015

The Orange ser ut til å gå videre til Sweet Sixteen på søndag når de møter tredjeseedede West Virginia i andre runde av 2021 NCAA Men's Basketball Tournament. Tips fra Bankers Life Fieldhouse er planlagt til 17:15.

Den 11.-seedede Orange vant en seier i første runde mot San Diego State fredag ​​kveld bak 30 poeng fra Buddy Boeheim. Fayetteville, N.Y.s poengsum var det meste i et turneringsspill av en Syracuse-spiller siden 2010, da Wes Johnson samlet 31 poeng i en andrerunde-triumf mot Gonzaga.

I sin første runde-konkurranse på fredag, hevdet West Virginia en 84-67 seier mot Morehead State bak 30 poeng fra andre-vakten Deuce McBride. Mountaineers deltar i konkurransen rangert som 13. i nasjonen med en totalrekord på 19-9.

Syracuse er 34-16 i alle tiders serie mot West Virginia og har vunnet de siste fem konkurransene mot Mountaineers. Lagene var tidligere konferansekamerater i BIG EAST fra 1995-2012 og møttes to ganger på Madison Square Garden i BIG EAST-turneringen, med Orange som hevdet seier i begge konkurransene.

Spillet vil markere andre gang i NCAA-turneringshistorien hvor de to deltakende trenerne hver vil ha 900 karriereseire. Det første tilfellet kom i 2018, da Jim Boeheim og Syracuse møtte Mike Krzyzewskis Duke i Sweet Sixteen.

På tvers av seks Syracuse-West Virginia-kamper der Boeheim og Huggins bemannet sidelinjen, har de oransje en 5-1 fordel.