Syracuse Mets avslutter Buffalo Bisons sin 12-kampers seierrekke med 3-2 seier

I den første starten på Major League-rehabiliteringsoppdraget med Syracuse, leverte Jordan Yamamoto tre målløse omganger, og tillot bare ett treff og ingen gange, mens han slo ut seks slagere for å hjelpe til med å sparke i gang en 3-2-seier for Syracuse Mets over Buffalo Bisons på Lørdag kveld på Sahlen Field. Etter å ha slått ut tre slagere i den første omgangen, slo Yamamoto ut to slagere i den andre omgangen og en i den tredje. Med seieren tok Syracuse slutt på Buffalos 12-kampers seiersrekke.

Syracuse (43-67-1) slo først til med et løp i toppen av andre omgang. Med to outs og ingen på basen slo Travis Blankenhorn et solo-homerun for å sette Mets foran, 1-0. Homeren var Blankenhorns andre hjemmeløp i serien og den niende av sesongen.

Mets la til et løp i toppen av den femte. Mason Williams og Orlando Calixte ledet av rammen med singler. Det førte til en pitching-endring, da A.J. Cole kom ut av bullpen for å erstatte Jacob Waguespack. Mark Payton slo deretter singelen for å laste basene for Tomás Nido, som koblet seg på en singel på ett løp inn i venstre felt for å øke ledelsen til 2-0. Imidlertid ble de neste tre slagerne trukket tilbake, og Mets forlot basene fulle.

Buffalo (68-42) kom på brettet i bunnen av den femte. Cullen Large slo en en-ut singel, og deretter nådde Rodrigo Vigil på en feltspillers valg, og en kastefeil av Mets pitcher Jesús Reyes tillot Large å avansere fra første base til tredje base. Det brakte Forrest Wall til platen, som slo en offerflue og gjorde 2-1 med Syracuse fortsatt foran.

Bisonene bandt ting sammen i bunnen av den syvende. Vigil ledet av rammen med en singel. Vigil var deretter ute på andre base etter at Wall prøvde å legge ned en oppofrende støt, men var mislykket og nådde bare base etter en feltspillers valg. Deretter nådde Otto Lopez på feltfeil av andre baseman Orlando Calixte, og Wall avanserte til tredje base etter en andre feil på Calixte: en kastefeil. Christian Colón fulgte etter med en offerflue for å score Wall og utligne kampen til to.

Syracuse tok raskt tilbake ledelsen. På toppen av den åttende slo Cheslor Cuthbert en one-out dobbel og avanserte til tredje base på en Mason Williams ground out. Med Calixte på tallerkenen, kastet Bisons pitcher Rafael Dollis en vill pitch, slik at Cuthbert kunne score, noe som ga Mets en 3-2 ledelse.

Mets holdt ledelsen i bunnen av åttende takket være et fantastisk forsvar. Med Buffalo-løpere på første og tredje base og én ut, fløy Vigil ut til Syracuse venstre feltspiller Mark Payton som deretter kastet ut Richard Ureña på hjemmeplaten for et dobbeltspill som forhindret utligningsløpet fra å score for å holde Mets foran, 3- 2.

Mens Syracuse fortsatt ledet med én, returnerte Reyes til haugen for sin femte omgang ut av bullpen. Han snudde i en 1-2-3 ramme og avsluttet utspillet med fem innings pitching, to uopptjente løp, seks treff, to gange og fire strikeouts.

The Mets and Bisons returnerer til Sahlen Field søndag kveld for seriefinalen. Første pitch er satt til 18:05.