Syracuse Mets faller mot Buffalo Bisons, 8-5

Tre hjemmeløp fra Syracuse Mets var ikke nok da Buffalo Bisons tok kamp to av en fem-kamps serie med en 8-5 seier torsdag kveld på NBT Bank Stadium. To av disse hjemmeløpene kom fra Mark Payton, mens den andre ble levert av Khalil Lee.

når kan vi forvente neste stimulussjekk

Buffalo (77-47) kom på brettet med et løp i toppen av den tredje. Etter at Kellin Deglan gikk, tredoblet Mallex Smith, og scoret Deglan for å gi Buffalo en 1-0 ledelse.

Bisons økte ledelsen i toppen av den fjerde. Kevin Smith slo en leadoff-singel. Gregory Polanco fulgte etter med en RBI-dobbel for å gjøre det til en 2-0 Bisons fordel. Tyler White gjorde det til en 3-0-kamp med en RBI-singel.

Syracuse (50-73-1) skar inn underskuddet i bunnen av den fjerde. Payton startet omgangen med et hjemmeløp alene og gjorde 3-1 med Buffalo fortsatt foran. Etter at Mark Vientos rømte, homerte Lee for å bringe Mets innenfor ett, 3-2.

Mets tok ledelsen i bunnen av den femte. David Thompson slo en leadoff-singel, og deretter ble Drew Jackson og Martin Cervenka pensjonert. Med to outs og Payton på plate stjal Thompson andre base. Deretter fulgte Payton med sitt andre hjemmeløp i kampen, et to-løps skudd til høyre felt for å gi Mets en 4-3 fordel.

Ledelsen varte imidlertid ikke lenge. På toppen av den sjette jobbet Tyler White en gang for Buffalo. Cullen Large slo deretter ut mens White flyttet til andre. Jake Reed kom deretter ut av Syracuse bullpen, og erstattet Adam Oller. Den første slagmannen Reed møtte var Nash Knight, som slo en RBI-dobbel og utliknet kampen, 4-4. Etter at Kellin Deglan gikk, slo Mallex Smith en singel på ett løp, og scoret Knight for å gi Bisons en 5-4 ledelse. Med Forrest Wall ved tallerkenen stjal Mallex Smith andre base. Mets-fangeren Martin Cervenkas kast til andreplass var feilaktig, noe som tillot Deglan å score og Smith til å gå til tredje da Buffalo gikk opp 6-4. Så brakte en vill pitch av Reed Smith hjem til 7-4 Bisons.

beste pokerspiller i verden

Ollers pitchinglinje var fem og to tredjedelers omganger med fire løp tillatt på fire treff. Mets' Minor League Pitcher of the Year gikk fire slag og slo ut fem og avsluttet sin Triple-A-sesong med en ERA på 2.45 på 44 omganger på åtte starter.

gjøre evighetsstempler fungerer fortsatt

I bunnen av den syvende, jobbet Jackson en leadoff walk for Mets. Etter at Cervenka og Payton slo ut, gikk Vientos. Deretter slo Lee en grounder til kort, og en kastefeil av Buffalo shortstop Otto Lopez tillot Lee å nå første base trygt, mens Vientos gikk til tredje base og Jackson scoret for å kutte underskuddet til to løp, 7-5 Bisons.

Ut av bullpen var Stephen Nogosek fantastisk for Mets. Høyrespilleren leverte to perfekte omganger i den syvende og åttende, mens han satte en topp i karrieren med fem strikeouts.

Buffalo la til et forsikringsløp på toppen av den niende da Mallex Smith slo et solo-homerun for å utvide Buffalo-ledelsen til tre, 8-5.

Mets and Bisons returnerer til NBT Bank Stadium på fredag ​​for den tredje kampen i serien med fem kamper. Syracuse høyrehendte Zack Godley møter Buffalo høyrehendte Bowden Francis. Første pitch er satt til 18:35.