Syracuse Mets faller for Buffalo Bisons i regnforkortet spill

En bunn på seks løp i den femte omgangen var nok til å gi Buffalo Bisons en 6-4 seier over Syracuse Mets torsdag kveld på Sahlen Field. Kampen ble kalt med én ute i toppen av den sjette omgangen på grunn av usikre feltforhold etter at regnet stoppet kampen.

Syracuse (42-66) kom først på brettet takket være et Cheslor Cuthbert-hjemmeløp alene i bunnen av andre omgang, som ga Mets en 1-0-ledelse.

Buffalo (67-41) slet på angrep takket være fire praktfulle omganger på haugen fra Syracuse startende pitcher Josh Walker. 26-åringen tillot ikke et treff i sine fire første omganger på haugen og tillot bare ett gange, men Walker fikk problemer i bunnen av den femte omgangen.

Bisons kom til slutt til Walker i den femte. Etter fire målløse omganger for å starte kampen, ga Walker opp en en-ut singel til Christian Colón for å lede den femte. Logan Warmoth fulgte med et klarsignal, to-løps homer for å gi Bisons en 2-1 ledelse. Rodrigo Vigil gikk deretter, og Reggie Pruitt enkelt. Etter at Forrest Wall slo ut, slo Otto Lopez en singel på ett løp for å score Vigil og øke Buffalo-ledelsen til to, 3-1. Tyler White fulgte med et tre-løps hjemmeløp for å gjøre 6-1 til Buffalo.

Mets svarte på toppen av den sjette. José Peraza slo en leadoff-singel. Josê Martinez doblet deretter, og satte løpere på andre og tredje base. Travis Blankenhorn fulgte med en tre-løps homer for å bringe Syracuse innen to, 6-4 Bisons. To slagere senere, mens Buffalo gjorde et pitching-bytte, begynte det å komme hardt regn, og presenningen ble lagt på banen.

Etter en forsinkelse ble feltet fastslått som usikkert å spille på, og spillet ble fullført tidlig med Buffalo som tok seieren.

Mets og Bisons returnerer til Sahlen Field på fredag ​​for det fjerde spillet i serien med seks kamper. Første pitch er satt til 18:05.