Syracuse Mets ett-treff Bisons, clinch-serien med 3-0 seier

Bak en fenomenal utflukt fra pitching-staben, slo Syracuse Mets i sine svarte trøyer ut av Buffalo Bisons, og vant 3-0 lørdag kveld på NBT Bank Stadium mens de holdt Bisons til bare ett treff. Syracuse startende pitcher Adam Oller fulgte en fantastisk Triple-A-debut forrige uke i Worcester med nok en scoring uten mål på lørdag. 26-åringen gikk fem omganger, tillot ikke et løp og ga opp bare ett treff mens han gikk fire og slo fem. Oller dateres tilbake til sine to siste starter med Double-A Binghamton, og har levert 24 og 2/3 påfølgende poengløse omganger.

Syracuse (37-55) scoret alle kampens løp i den fjerde omgangen, og de kom alle via hjemmeløpsballen. Wilfredo Tovar slo et en-ut soloskudd for å gi Mets en 1-0 ledelse. Så klarte David Thompson det bak-mot-rygg-homer og førte Mets 2-0. Etter at Josh Reddick slo ut, gjorde Cheslor Cuthbert det tre hjemmeløp i omgangen for Syracuse med en egen hjemmeløpsball, og økte Syracuse-ledelsen til 3-0.

Buffalo (55-36) hadde en mulighet til å bringe noen løp hjem i toppen av den femte, men klarte ikke å utnytte Oller. Cullen Large jobbet en avledningsvandring. Etter at Christian Colón grunnet inn i en feltspillers valg, røk Juan Graterol. Nash Knight fulgte med et gå, og Forrest Wall ble truffet av en pitch for å belaste basene. Oller slo deretter Logan Warmoth til finalen ut av rammen da Bisons forlot basene fulle.

Buffalo hadde nok en gylden mulighet i den syvende, og lastet basene uten outs. Large gikk, og deretter ble Colón og Graterol begge truffet av tonehøyder. Franklyn Kilomé kom deretter ut av bullpen for Syracuse. Høyrehenderen fikk Knight til å fly ut og slo deretter ut både Wall og Warmoth for å avslutte omgangen, og fikk Mets ut av rammen uskadd og med Syracuses 3-0-ledelse intakt.

jojo siwa meet and greet 2017

Med Mets fortsatt ledet, 3-0, på toppen av den niende, kom Tom Hackimer ut av bullpen for Syracuse. Han slo ut Large på tre plasser for å starte rammen, men så gikk han Colón og slo Graterol for å sette to løpere på for Buffalo. Etter å ha slått ut Knight, gikk Hackimer Wall for å laste basene og sende klarsignalet til platen i Warmoth. På en 1-2-bane slo Hackimer ut Warmoth svingende for å avslutte kampen og tjene sin fjerde redning for sesongen. På syv utflukter med Syracuse har Hackimer ennå ikke tillatt et løp eller et treff.

Syracuse tok serien med seieren, og Mets har nå vunnet syv av sine ni siste serier. Mets vil se ut til å holde seg varm i morgen i seriefinalen når høyrehendte Jesús Reyes møter Buffalo høyrehendte Casey Lawrence. Første pitch er satt til 13:05. fra NBT Bank Stadium.