Syracuse Mets delte dobbelthode med Scranton/Wilkes-Barre

Syracuse Mets og Scranton/Wilkes-Barre RailRiders delte et dobbelthode på lørdag kveld med Mets som overvant et sent underskudd for å vinne kamp én, 6-5, på åtte omganger. I kamp to endte en pitchers duell med en 1-0 RailRiders seier, og ga Mets sin første shutout for sesongen.

I kamp én scoret Syracuse (18-40) først med et løp i toppen av første omgang. Med to outs slo J.D. Davis et hjemmeløp på motsatt felt, den andre homeren i hans MLB-rehabiliteringsoppdrag, for å gi Mets en tidlig 1-0 ledelse.

Scranton/Wilkes-Barre (37-19) slo tilbake med en stor bunn i andre omgang. Greg Allen og Armando Alvarez slo rygg-mot-rygg en-ut-singler. Rob Brantly trakk deretter en tur for å laste basene. Kyle Holder fulgte etter med en gange full av baser for å bringe hjem RailRiders sitt første løp til 1-1. Andrew Velazquez kom deretter til platen og leverte med en to-run-double for å øke ledelsen til 3-1. Etter at Hoy Park gikk, slo Estevan Florial en offerflue for å score Holder og avslutte en omgang med fire løp for RailRiders da Scranton/Wilkes-Barre tok en 4-1 ledelse.

Mets kom tilbake i fjerde. Davis trakk en leadoff walk, og Patrick Mazeika fulgte med en singel. Deretter rev Brandon Drury en singel til venstre for å score Davis og kuttet Syracuse-underskuddet til to, 4-2. Etter at Chance Sisco gikk, satte Wilfredo Tovar en singel til venstre for å score Mazeika, og venstrespiller Ryan LaMarre boblet ballen, slik at Drury også kunne score da Syracuse utliknet kampen, 4-4.

Scranton/Wilkes-Barre tok tilbake ledelsen i den femte da Estevan Florial slo et hjemmeløp alene og gjorde 5-4 til RailRiders.

Det var det siste løpet som Syracuse-starter Vance Worley ville tillate i det som var en grusom prestasjon etter en grov tredje omgang. 33-åringen endte opp med å gå fem og to tredjedelers omganger, og tillot fem løp på syv treff, mens han gikk fire og slo to. Worley kastet 101 plasser.

Mets svarte på toppen av den sjette, og startet med en Sisco leadoff-singel. Mens Tovar var på tallerkenen, vippet et overkast til første baseman Armando Alvarez sin hanske og tillot Sisco å avansere til andre base. Sisco ble løpt for av César Puello. Tovar havnet på andreplass da Puello avanserte til tredje. Etter at Orlando Calixte gikk, slo Drew Jackson en RBI-groundout for å score Puello og utligne kampen igjen, 5-5.

Kampen med syv omganger skulle gå til ekstraomganger, der Khalil Lee startet som løper på andre base for Syracuse på toppen av åttende. Drury slo en leadoff-singel, og Lee avanserte til tredje. Martin Cervenka fulgte etter, grunnet inn i et dobbeltspill, men Lee kom hjem for å score og gi Syracuse en 6-5 ledelse.

På bunnen av åttende kom Trey Cobb ut for nok en omgang med hjelpearbeid etter å ha spilt inn en ut i den sjette og pitchet en poengløs syvende. Høyrespilleren slo ut Holder og trakk Velazquez tilbake via en pop-out. Tom Windle kom deretter ut av bullpen for at Syracuse skulle møte Park. Sokrates Brito, friløperen på andreplass, stjal tredje. og for å sette utligningen på tredjeplass, men Tom Windle slo ut Park for kampens siste ut da Mets tok første kamp med dobbelthodet, 6-5. Det var den andre kampen på rad som viste at Syracuse vant i ekstraomganger.

Kamp to så en pitchingsduell mellom Syracuses Akeem Bostick og Scranton/Wilkes-Barres Matt Krook. Bostick slo fem omganger med baseball med ett løp, og slo ut fire mens Krook slo fem omganger uten mål, noe som tillot bare ett treff å slå ut én slager.

Etter at Bostick satte opp fire strake nuller for å starte natten, brakte RailRiders endelig et løp over i bunnen av den femte. Max McDowell startet med en dobbel, og Brandon Wagner brakte McDowell hjem med en singel til venstre for å gjøre 1-0 Scranton/Wilkes-Barre.

Syracuse viste tegn til liv på topp sjetteplass etter en Jackson leadoff-singel. Imidlertid slo Cameron Maybin senere til grunn i et dobbeltspill som avslutter omgangen.

hvordan bestå en narkotikatest naturlig

På toppen av den syvende med stillingen fortsatt 1-0 i favør av Scranton/Wilkes-Barre, kom RailRiders reliever Trevor Lane tilbake for sin andre omgang med hjelpearbeid. Etter to raske outs slo Puello en dobbel til venstre felt for å holde Syracuse i live. Cervenka slo imidlertid til med å svinge for å avslutte kampen.

Mets og RailRiders returnerer til PNC Field søndag for seriefinalen. Venstrehendte pitcher Thomas Szapucki vil være på haugen for Syracuse. Første pitch fra Moosic, PA er satt til 13:05.