VICTOR ADVANCES: Volleyball for jenter på vei til delstatssemi etter å ha beseiret Frontier

Victor Blue Devils volleyballag for jenter sendte Frontier-pakke fredag ​​kveld, og sikret med det sin største sesongseier til dags dato, og reserverte et sete i Klasse AA-semifinalerunden i delstatsturneringen. Victor beseiret Section VIs representant i strake sett 3-0, men det var ikke så enkelt som noen sveip kan være.

Victor og Frontier gikk inn til ekstraspill i første sett, hvor Victor sikret seieren 26-24. Mens det andre settet ikke trengte ekstra spill, kom det til slutt, med Blue Devils som kom ut med en 25-23-seier. Det tredje settet viste seg å være tøffest, med Frontier som sprang ut foran tidlig 11-8 før Victor uavgjort til 11-11 og deretter foran 12-11. Frontier kom dundrende tilbake og dro ut til en ledelse på 20-17 før en Blue Devil-timeout. Victors timeout viste seg å være et momentumskiftende kapittel i kampen, da Blue Devils snudde manuset på Frontier og ledet 24-21 da Frontier kalte en siste timeout. Timeouten forlenget bare det uunngåelige, og Victor scoret det eneste gjenværende poenget for å sikre seieren 25-21 i tredje sett.

The Blue Devils drar nå til Glens Falls for semifinalen neste helg. Bassengspillet for semifinalene begynner neste lørdag morgen kl. 08.30, med åpningsseremonier som starter kl. 07.45.