Yankees fullfører tre-spills sweep av White Sox

Aaron Judge jobbet en gange full av baser for å tvinge hjem det avgjørende løpet da Yankees feiret sin fjerde walk-off-seier for året, og utvidet seiersrekka til en sesonghøyde seks kamper med en 5-4 seier over White Sox på Søndag ettermiddag på Yankee Stadium.

Dommeren viste tålmodighet og så på en 3-1 Liam Hendriks hurtigball høyt og utenfor streiksonen, noe som tillot Clint Frazier å trave inn med vinnerløpet. Rallyet kom etter at nærmere Aroldis Chapman tillot sitt første opptjente løp for året i den øvre halvdelen av den niende på Andrew Vaughns motsatte felt, pinch-hit-homer.

Gleyber Torres og Frazier slo hver tre treff for Yanks, som fikk fem skarpe rammer fra starteren Jameson Taillon. For å fortsette en strekning som begynte med Corey Klubers no-hitter, er Yanks-starterne en av de lengste rekkene uten mål siden april 2002 (35 1/3 omganger).

Taillon spredte to treff, ga to gange og slo ut fire i 80-pitch innsatsen. Han ble tidlig støttet av Torres, som la en to-out, to-løps singel av Dallas Keuchel i den første omgangen. Torres la senere til et nytt treff og er 11-for-18 med åtte RBI-er på fem kamper siden han ble aktivert fra skadelisten.

New Yorks tredje løp scoret i det femte, da Gio Urshela spratt inn i et dobbeltspill fullt av baser. Venstrehendte Wandy Peralta tillot en to-løps homer til José Abreu i den sjette. Yasmani Grandal klippet et soloskudd like over høyrefeltets vegg vendt mot Chad Green i den syvende, og unngikk grepet til en hoppende Frazier.