Yankees slo til slutt Red Sox i en regn-forkortet seks-inning-kamp

Gary Sánchez og Gleyber Torres slo rygg mot rygg homers gjennom regndråpene for å gi ledelsen for Gerrit Coles skarpe prestasjon da Yankees beseiret Red Sox for første gang denne sesongen, og feiret en 3-1 seier på en våt og vill lørdag natt på Yankee Stadium.

Sánchez og Torres slapp sine påfølgende oppkjøringer i den sjette omgangen av Boston-reliever Hirokazu Sawamura. Sánchez ryddet såvidt høyrefeltveggen på en liner som traff en vifte som sto nær toppen av gjerdet, noe som førte til en interferensgjennomgang, så fikk Torres en 29-kampers hjemløs tørke for å runde basene for første gang siden 4. juni.

Spillet ble stoppet etter sjette omgang. Yankees forbedret til 1-7 mot Boston, og overgikk sine rivaler da de spilte i en syndflod etter en tørr 50-minutters forsinkelse. Den sjette omgangen så også Red Sox-manager Alex Cora kort trekke laget sitt fra banen, da venstrespiller Alex Verdugo ble truffet av en kastet baseball fra tribunen.

I øvre halvdel slo Cole rundt to gange og et treff på innmarken for å feste basene fulle, og slo ut Christian Vázquez på en heftig omdiskutert rutesving som førte til to utvisninger på Boston-benken: catcher Kevin Plawecki og benketrener Will Venable.

Da han vendte tilbake til haugen for første gang siden en 129-pitch fullstendig kampavslutning av Astros, åpnet Cole sin andre omgang med en 11-streiker-prestasjon. Christian Arroyos singel i andre omgang ga det eneste Boston-løpet av Cole, som spredte fem treff over seks omganger.

Yankees ble holdt treffløse inn i den femte omgangen av Nathan Eovaldi. Greg Allen noterte New Yorks første treff med en to-out-dobbel, og scoret deretter det utlignende løpet på DJ LeMahieus singel til venstre felt.