Aaron Judge, Joey Gallo ledet Yankees til å vinne over White Sox

Det har gått en uke for Aaron Judge, og Yankees-sluggerens hete rekke viser ingen tegn til å avta.

Dommer koblet til for to store klarsignal som en del av en fire-RBI-opptreden, slugging en åttende-inning homer og lacing en run-scoring hit i 10., og bidro til å drive Yankees til en 7-5 seier over White Sox i en vill slugfest lørdag kveld på Guaranteed Rate Field.

Det åttende skuddet fra Craig Kimbrel var Judges 26. homer og tredje i serien, da Judge gikk dypt to ganger i torsdagens Field of Dreams Game i Dyersville, Iowa. Joey Gallo fulgte Judges 10. omgangssingel ved å starte et to-løps skudd på Liam Hendriks, etter å ha gått dypt i den første omgangen for å støtte starteren Jameson Taillon.

Yankees var ett slag unna seier i den niende, da Chad Green avfyrte et par full-count hurtigballer som José Abreu feilet. Høyrehenderen prøvde en kurveball for den åttende banen i slagtongen, som Abreu satte over veggen på venstre midtbane for et utligningsskudd.

Det var Yankees’ 18. blåste ledelse i den åttende omgangen eller senere, mest i Majors denne sesongen. Taillon holdt den storsvingende White Sox til tre løp og syv treff over fem pluss omganger, og etter hans exit, slo Yanks' bullpen et par Chicago-rallyer.

rikeste pokerspillere i verden

Jonathan Loaisiga ble tilkalt som en stopper for en stor plass i den sjette, og vrir seg fri fra en basefylt, en-ut-jam ved å indusere en feltspiller med brukket balltre og en dyp flue som midtbanespiller Brett Gardner løp ned. Etter at Loaisiga tillot et par singler i den syvende, slo Wandy Peralta ut fra en to-mot-to-out-plass uten skade.