Cornell ruller forbi Yale i hjemmeåpningen

Senior scoret to av fem ubesvarte mål for å lede Cornell herrehockeylag til en 5-2-seier over Yale i hjemmeåpningen på Lynah Rink fredag ​​kveld.

'Du kunne fornemme energien i mengden,' sa Jay R. Bloom '77 hovedtrener for menns hockey. «Jeg trodde publikum var her tidlig i kveld, noe jeg var veldig spent på. Bare en verden til forskjell å gå der ute og se publikum heie på oss og ikke mot oss.»

anvarol før og etter hunn

Med Tupker på resultatlisten var junior  og ferskinger  og .

Tupker, som registrerte sitt første kollegiale flermålsspill, var en av tre Big Red-spillere som logget flerpoengskvelder, med (to assists) og Bancroft (ett mål, en assist).

'Zach har spilt fantastisk,' sa Schafer. «Han har vært fantastisk på straffesparkkonkurransen. Han har nå tre mål på året, alle med jevn styrke. For to kamper siden satte jeg meg ned med ham, og han har vært enestående. Han er under kontroll, tar ikke straffer, spiller med balanse, beveger føttene. Han gjør ting vi forventer av ham, og jeg er glad for å se at det gir utbytte for ham.»

postet sin tredje seier for sesongen for Cornell (3-4-0, 3-2-0 ECAC), og gjorde 16 redninger i seieren.

Reilly Connors og Briggs Gammill scoret for Yale (1-6-0, 1-6-0 ECAC), som hadde en prestasjon på 26 redninger fra Connor Hopkins.

Med 29 sekunder igjen av den første perioden, ga Tupker Cornell litt fart på vei inn i pausen, og scoret på feeds fra senior og andre.

Cornell åpnet den andre perioden med en floke av mål, og scoret tre ganger i løpet av de første seks plussminuttene for å hoppe ut til en 4-0 ledelse.

Seger scoret det første av Cornells tre mål i løpet av 2:55, en gang en pasning. også tatt med i målet.

Tupker scoret sitt andre mål for natten da han engangspasning fra Donaldson, som kastet en pasning til det lave sporet, gjennom Hopkins' femhull for å gi Big Red en tremålsledelse.

Bancroft scoret det første av Cornells to power-play-mål i rammen da han omdirigerte et skudd fra senior  fra den høyre faceoff-sirkelen.

DeSantis slo på en forsikringsmarkør med mindre enn to minutter igjen av den andre da håndleddsskuddet hans fra høyre faceoff-sirkel sildret inn i nettet. Senior  var den eneste spilleren som fikk æren av en hjelper på tellingen.

Yale scoret begge målene sine sent i tredje periode, hvorav det ene var på power play, for å trimme Big Reds seiersmargin.

Spillnotater

• Fredag ​​var det 160. tidenes møte mellom de to Ivy League-rivalene. Cornell forbedret seg til 90-62-8 hele tiden over Yale og er nå 47-16-5 hele tiden mot Bulldogs på Lynah Rink.

• De fem målene til Cornell var de fleste av Big Red i en hjemmeåpning siden 5-1-seieren over Alabama-Huntsville 27. oktober 2017.

• Sammen med sin første flermålskamp registrerte Tupker sin andre karriere med flere poeng. Hans eneste andre kamp med minst to poeng kom i Big Reds 11-3 seier over RPI i fjor 13. november. Innfødte i Collingwood, Ontario, har nå scoret i kamper på rad for første gang i sin kollegiale karriere.

• Seger fortsatte å dominere på faceoff-prikken, og gikk 10 av 13 på uavgjort på fredag.

• Til tross for at Yale hadde en fordel på 17-11 i blokkerte skudd, fikk Cornell 11 forskjellige spillere til å registrere et blokkert skudd på fredag.

Ser fremover

Cornell vil ønske en annen Ivy League-fiende velkommen til Lynah Rink på lørdag, og underholder Brown klokken 19.00. Face Off. Spillhandling vil bli kringkastet på ESPN+ med Grady Whittenburg og Tim Vanini ’91 på telefon. Jason Weinstein og Tony Eisenhut ’88 vil også kringkaste spillet over eteren på WHCU (870 AM, 97,7 FM).

Bears (1-5-1, 1-5-1 ECAC) kommer etter et 3-2 overtidstap mot Colgate på Class of 1965 Arena i Hamilton på fredag.