Geneva Red Wings skal være vertskap for taper-goes-home PGCBL Playoff-åpningen

Foran et rekordstort publikum i 2017, og i den siste kampen av den ordinære sesongen, kjørte Geneva Red Wings-outfielder og Japan-importen Yohei Ishiyama hjem i bunnen av den tiende omgangen for å gå av med Elmira Pioneers og sikre vertsrettighetene for den første. runde i PGCBL-sluttspillet.

hvordan rense systemet fra ugress på 24 timer

.jpg

Pioneers (27-23) hoppet tidlig ut på topp, og scoret to på en RBI-dobbel fra Andrew Orzel (Wofford) på toppen av den tredje. Orzel avsluttet med tre RBI på natten. Genève svarte med enkeltløp i tredje, fjerde og femte omgang. Dominic Toso (Bucknell), Justice Bigbie (Western Carolina) og Matt Chamberlain (New Haven) samlet RBI-er i den offensive strekningen. Chamberlain slo det første feltet i bunnen av den femte omgangen over høyre midtvegg for å utligne ballspillet etter tre løp.

Elmira slo på fem på toppen av den syvende. Inn i den syvende omgangen virket oddsen for at den første runden ble arrangert i Genève små. Imidlertid chippet de unna med to løp i den syvende og åttende, og et sololøp for å utligne den på den niende. Mikey Arman (Kenyon) og Will Simoneit (Cornell) hadde de store treffene i den syvende omgangen med to outs. Toso fikk banken til å score to på den syvende. TJ Byrd (Rend Lake) løp hjem på en vill bane for å score det utligningsløpet med to outs i bunnen av den niende omgangen.

Legg inn ekstraomganger. Colby Mullins (Andrew College) satte en målløs ramme i øvre halvdel, noe som ga Genève muligheten til å bare score en for å vinne i bunnen av omgangen. Yohei Ishiyama (Nihon University, Japan) startet opp for Wings med en dobbel utenfor høyre feltvegg. Neste spill var vilt: Dominic Toso la ned en bunt i et forsøk på å ofre Ishiyama til tredje. Den første basemannen til Elmira angrep bunten raskt, og kastet ballen til tredje for å prøve å få den fremrykkende Ishiyama. Kasten seilte over hodet til den tredje basemannen, og Ishiyama kom hjem til en mengde Red Wings som mobbet ham på hjemmeplaten.

kan menn bruke forlovelsesringer

Elmira sendte seks pitchers til haugen i en Johnny All-Staff slags natt. Genèves starter Trevor Lloyd kastet 6,2 omganger, tillot fem løp og slo ut tre. Brent Holcombe (Bossier Parish CC) og Garrett Swanson (Kalamazoo) kom sammen for 2,1 omganger med resultatløs lettelse, og Mullins vant seieren.

Da alt støvet la seg, hadde Red Wings skaffet seg vertskapsrettigheter til en sluttspillkamp for første gang siden 2014. De vil være vertskap for én kamp i morgen mot Elmira Pioneers med vinneren videre og taperen blir eliminert. Høydepunktet for den kampen vil definitivt være pitchekampen. Ole Miss 'stjernenye nybegynner Houston Roth vil trå gummien for Elmira. Han satte PGCBL-rekorden for strikeouts i en enkelt kamp med 20 på Newark tidligere i sesongen. Genève vil sende Brian Reed (RIT) for å kjempe for dem. Reed startet og dominerte for Wings tidligere i sesongen, men reiste nylig til Spania for å konkurrere internasjonalt.

Sluttspillkonkurransen starter klokken 7:05 på McDonough Park i Genève.