MARAUDERS VINNER: Williamson tar med seg fotballtittel for gutter i klasse C1

Det fuktige og kjølige været la seg inn for Boys C1 Section V-mesterskapskampen i ettermiddag, og Williamson Marauders var håpefulle om å holde varmen oppe i jakten på en ny seksjonskrone. Etter å ha mislyktes i finalen i 2020, og kom til kort i 2019, kom Marauders til dagen med ett mål i tankene.

Mens de første 10 minuttene av konkurransen forble stille på resultattavlen, brøt Williamsons John Niles opp scoringsboblen ved 13'-merket. 15 minutter senere i første omgang koblet Rhett Storms på en pasning Troy Ingram og scoret det andre Marauder-målet på 28'-merket.

Scoringen ble deretter stille i nesten 40 minutter av spilletid da Geneseo prøvde å få et comeback. John Niles scoret sitt andre mål i konkurransen ved 22'-merket av andre omgang, et potensielt forsikringsmål. Tyrone Walker assisterte på begge målene til Niles.

Geneseo var i stand til å score på 28'-merket fra Ethan Bennett, men Williamson-ledelsen ville være for mye å komme tilbake fra. Tiden gikk ut, og Williamson vant klasse C1-tittelen 3-1.

Tittelen er Williamsons første siden 2013, som avsluttet en tre-torv med titler som startet i 2011. Williamson vil nå gå videre til å møte vinneren av Kendall og Keshequa i klasse C-kvalifiseringsrunden på tirsdag på et sted og tidspunkt som skal være fast bestemt.