Mark Payton leverer et walk-off-treff for Syracuse Mets i 4-3-seier over Worcester

Foran 7 169 fans på NBT Bank Stadium leverte Mark Payton en walk-off-singel i bunnen av den niende omgangen for å gi Syracuse Mets en 4-3 seier mot Worcester Red Sox torsdag kveld på NBT Bank Stadium. Jordan Yamamoto startet sin andre Major League-rehabiliteringsstart for Syracuse og leverte fire omganger, og ga opp bare ett løp på tre treff mens han gikk en batter og slo ut to.

Worcester (65-50) lå bak, 3-1, på vei til toppen av niende omgang. Syracuse-avløseren Zack Godley var på haugen i sin femte omgang med hjelpearbeid, etter Yamamotos fire omganger. Godley slo Franchy Cordero for å starte rammen, og deretter slo Motter en bloop-singel til venstre felt for å avansere Cordero til tredje base. Etter at Connor Wong spratt ut, kastet Godley en vill pitch med Josh Ockimey på platen, og Motter flyttet til andre base. Ockimey slo deretter en offerflue til midtbanen for å hente Cordero hjem og gjøre det til en kamp med ett løp, 3-2 Mets. Motter avanserte til tredje base på stykket. Ned til finalen, kom Jeter Downs til platen for Woo Sox, og etter 1-2 telling, kastet Godley en vill pitch, slik at Motter kunne komme hjem fra tredje base for kampavstemmingen da Worcester tok kampen. 3-3. På den neste banen slo Godley ut Downs for tredje ut.

Syracuse (45-68-1) vant kampen på bunnen av den niende. Med ett ut, singlet Drew Jackson til midtbanen. Med Payton ved tallerkenen, stjal Jackson nummer to. Payton leverte deretter en walk-off-singel til midtfeltet for å hente Jackson hjem, og ga Syracuse 4-3 walk-off-seier.

Mets la opp to løp i bunnen av den første omgangen. Payton slo en leadoff-dobbel. Så, i sin første Triple-A-bat-bat, slo Mark Vientos en singel for å avansere Payton til tredje. Deretter leverte Khalil Lee med en ett-runs singel for å føre Mets, 1-0. Etter at Brandon Drury slo ut, slo Travis Blankenhorn en singel for å score Vientos og sørget for 2-0 Syracuse.

Red Sox kom på brettet i toppen av den tredje. Chad De La Guerra jobbet en gang med én ut. Christian Arroyo sprang deretter ut for andre ut. Cordero fulgte med en singel for å flytte De La Guerra til tredje base. Med Taylor Motter på tallerkenen utførte Woo Sox en dobbel tyveri da Cordero stjal andre base og De La Guerra stjal hjem på kastet til andre for å kutte underskuddet til én, 2-1 Mets.

Syracuse kom på brettet igjen i bunnen av den syvende. Jackson jobbet en leadoff-tur før Payton fløy ut. Med Vientos ved tallerkenen stjal Jackson andre base. Vientos koblet deretter med en ball for en RBI-singel for å score Jackson og øke Mets-ledelsen til 3-1. Vientos avsluttet kampen 2-for-4 med en RBI og et løp som ble scoret i sin Triple-A-debut.

Mets hadde fantastisk pitching gjennom hele natten. Etter Yamamotos fire omganger på haugen, kastet Godley resten av kampen for Syracuse. Høyrehenderen leverte fem omganger, og tillot to løp på to treff mens han gikk ett og slo ut fire.

hvem som får neste stimulans

Syracuse og Worcester returnerer til NBT Bank Stadium fredag ​​kveld for den tredje kampen i serien med fem kamper. Første pitch er satt til 18:35.