RIT åpner sesongen med 5-2 tap for Colgate

RIT juniorspiss Andrew Rinaldi (Pierrefonds, Quebec/) scoret et mål i åpningsminuttene, men det var gjestende Colgate som scoret fem strake mål for å vinne en 5-2 seier i sesongåpningen for begge lag.

HVORDAN DET SKJEDDE

Rinaldi stjal en puck i Colgate-sonen og ryddet opp i sin egen retur for å åpne scoringen 2:10 inn i første periode.

Colgate svarte 41 sekunder senere etter at Colton Young vippet et skudd fra punktet av Nic Belpedio forbi RIT seniormålvakt Ian Andriano (Barrie, Ontario/). Raiders tok en 2-1-ledelse etter at Arnaud Vachon scoret på et skudd fra toppen av den venstre face-off-sirkelen etter en uavgjort vunnet av Josh McKechney med 14:58 på klokken.

Colgate scoret det eneste målet i andre periode for å bygge en 3-1-ledelse. Tommy Bergland snudde en puck over den utstrakte armen til en forsvarsspiller på Tiger-blålinjen til Young, som slo Andriano med klokken 12:00.

hva er nasjonalsporten i Canada

Colgate satte kampen utenfor rekkevidde med to raske mål i det tredje. Ethan Mandervill tok et skudd fra punktet som opprinnelig ble reddet av Andriano, men Cole Hanson slo på en løs puck og scoret med 17:16 på klokken. Ryan McGuire skøytet deretter en puck inn i Tiger-sonen og snudde et bakhåndsskudd fra bunnen av tverrliggeren klokken 16:44

Joffe scoret på skudd fra toppen av høyrekantsirkelen med sju sekunder igjen av reguleringen for å avslutte natten.

kan jeg reise til spania akkurat nå

SPILLNOTAKTER

Freshman-spissen Evan Miller (Niagara-on-the-Lake, Ontario/) ble kreditert med en assist på Joffes mål for sitt første kollegiale poeng.
Andriano avsluttet med 18 redninger mens RIT skjøt Raiders, 25-23.
Colgate-målvakt Carter Gylander ble kreditert med 23 redninger.

HVA BLIR DET NESTE

RIT åpner Atlantic Hockey-spill neste helg hos vertshæren fredag ​​og lørdag (8.-9. oktober). Face-offs er satt til henholdsvis 19:05 og 16:05.