Rochester Red Wings taper på walk-off-mote for andre natt på rad

Red Wings tapte på walk-off-mote, 8-7, for andre natt på rad onsdag mot Lehigh Valley IronPigs fra Coca-Cola Park i Allentown, PA.

Med stillingen 7-7 løste Wings-avlasteren Joan Baez opp en vill bane som tillot Josh Stephen å løpe hjem som vinnerløpet. Stephen ledet omgangen med et gå, flyttet til andreplass på et skudd og til tredjeplass på Baezs første ville tonehøyde i omgangen.

Red Wings (0-2) falt under 4-0 etter tre omganger, men kjempet tilbake for å ta kontroll over kampen sent.

Det høylytte prospektet Carter Kiebooms første treff som en Red Wing var en dobbel på to løp i den fjerde som halverte underskuddet.

En omgang senere dobler RBI fra Welington Castillo og Rafael Bautista satte Wings foran 5-4.

Etter at Lehigh Valley uavgjort i bunnen av den femte, rykket Wings tilbake foran på Yasmany Tomas sitt første hjemmeløp for sesongen. Den to-ut, to-løps homeren som bare krøp over høyre feltvegg stakk vingene til en 7-5 fordel.

Det ville forbli slik til den åttende da Pigs monterte et to-løpsrally av Wings-avlasteren Kyle McGowin for å utligne kampen til 7-7. McGowin ble nettopp valgt ned fra Washington tidligere på dagen.

Tomas, 2-for-5 med to løp og to RBI, var den eneste Wings-slageren med flere treff onsdag.

Rochester var bare 3-mot-13 med løpere i scoringsposisjon, og strandet 10 menn på basen.

Wings ser etter sin første seier for sesongen torsdag kveld når de sender sørpaven Ben Braymer til bakken klokken 19:05.

WINGS THINGS: Rochesters to første kamper for sesongen har vart i 7 timer og 35 minutter til sammen.