Savannah hoops standout gjør debut for Detroit-Mercy Titans

Savannah, NY innfødt og Path Light Academy (Wolcott)-utdannet Noah Waterman er en av de mindre kjente store basketball-prospektene som kommer ut av Finger Lakes-området.

I sin ungdomsskolesesong i 2018-19, Waterman ledet Finger Lakes Christian School (Seneca Falls) til en rekord på 20-2 , i snitt 17,5 poeng og 8,8 returer per kamp på vei til å ta Empire State Christian Athletic League (ESCAL) mesterskapet.

.jpg
.jpg

Lørdag ettermiddag, dagen etter jul, debuterte endelig Noah Waterman med sitt nye lag.

Han startet for Titans i konkurransen deres mot den lokale rivalen Oakland og spilte totalt 23 minutter i kampen, 14 i første omgang og 9 i andre omgang. Spillet, som Oakland vant til slutt 77-75 , gikk på overtid. Waterman, iført trøye nr. 1 i høydepunktvideoen nedenfor, dukket ikke opp i overtidsperioden.

Han ville avslutte kampen med 8 poeng, 3 returer, 1 assist og 3 personlige feil. Han skjøt 3-8 fra banen og gjorde 1 av sine 2 trepoengsforsøk.

Waterman har fem eldre brødre, to eldre søstre og en yngre søster. Hans eldre bror, Ben, spiller basketball ved Finger Lakes Community College.

Detroit møter Oakland igjen i dag (27/12) klokken 16:00. Spillet vil bli streamet på ESPN+ og radiosendingen på WLQV 1500 AM & 92,7 FM kan streames via TuneIn Radio-appen. Du kan følge kampen live på ESPN.com her .

OPPDATERING – SØNDAG KL. 19:08:

Søndag ettermiddag tapte Detroit Mercy Titans mot Oakland for andre gang på rad på like mange dager. Noah Waterman hadde imidlertid en breakout-kamp til tross for tapet. I sitt andre spill som Titan the Savannah, scoret NY innfødt 19 poeng på 7 av 12 skyting. Han konverterte på 3 av 6 skudd bak trepunktsbuen og dro ned tre returer mens han delte ut 3 assist. Han logget 28 minutter på banen i Oakland Golden Grizzlies-seieren 83-80.